Taaperoiden korutyyli (sis. alekoodin)

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Kauniit lastenvaatteet ja asukokonaisuudet ovat minulle tätä nykyä jonkinlainen harrastus. Minusta on mukavaa pukea tytöt kauniisti ja käytän aikaa suunnitellessani asukokonaisuuksia sekä etsiessäni kivoja vaatteita ja asusteita. Yövuoroissa on hyvää aikaa selailla nettikauppoja ja Facebookin lastenvaatekirppiksiä. Instagramista on myös kiva etsiä inspiraatiota ja löytää uusia tuttavuuksia. 

Tässäkin asiassa mennään kuitenkin lasten ehdoilla - en tahdo tehdä heistä tahdottomia nukkeja. Onneksi tytöt tuntuvat tykkäävän myös kauniista vaatteista ja erityisesti mekot, hameet ja liehuvat helmat ovat tällä hetkellä hitti. Uusia vaatteita kun sovitellaan tulee yleensä väistämättä itku, kun vaate otetaankin pois. Yksi lempijuttuja on tällä hetkellä muutenkin vaatteiden pukeminen, erityisesti kenkien sovittelu. 

Uusimpana aluevaltauksena meidän tyttöjen pukeutumisessa on korut. Rannekorut heillä on toki ollut ranteessa puolivuotiaasta asti, mutta nykyään käytössä on myös muita koruja. Mummolassa neitokaiset pääsivät tonkimaan minun vanhaa korurasiaani ja kulkivatkin viikonlopun helmet kaulassa, ranteet renkaita kilisten. Oli hauska seurata tuota pukeutumisleikkiä, koska minusta on olemassa kuvia samoissa asusteissa. 

 Saatiin Mammalandian kautta mahdollisuus yhteistyöhön ByPinja -korumerkin kanssa ja tartuttiin siihen innolla. Meillä oli entuudestaan jo yksi ByPinja koru, jonka ostin vielä imettäessäni ja nyt saatiin toinen. Vanhempaa korua tytöt ovat tykänneet pureskella ja näpräillä kun sitä olen käyttänyt - erityisesti viime keväänä se oli paljon käytössä, kun ensimmäisiä hampaita tehtiin. 

ByPinja silikonikorut ovat paitsi kauniita koruja äidin kaulaan, myös kivoja ensikoruja taaperolle - ne ovat turvallisia pureskella ja imeskellä (mitä väistämättä tapahtuu). Korujen helmet ovat elintarvikesilikonia ja nauha on satiininarua. Lisäksi niissä on kaikissa lukko, joka aukeaa vetäessä. Meidän tytöt välillä hieman rajusti toisiltaan koruja kiskovat ja tuo aukeava lukko on ollut hyvä - toki he käyttävät koruja vain aikuisen läsnäollessa, etteivät onnistu itseään tai toisiaan kuristamaan, mutta hyvä turvallisuuslisä lukko on. Koruja käyttäessä pitää muistaa se, että ne eivät ole leluja, eikä lapsen tulisi käyttää korua ilman aikuisen läsnäoloa.  

Tytöt tietävät, missä koruja säilytetään ja käyvät niitä nappaamassa kaulaansa. Päiväkotiaamuina tulee huuto, kun korua ei saa ottaa mukaan - välillä on kamalan rankkaa olla taapero. Pidän itsekin mielelläni koruja sekä kotona että muualla. Ravintolassa tai muualla, missä pienet kädet kaipaavat puuhaa on helppoa antaa koru kaulasta näprättäväksi (kunhan muistan ottaa toisen laukkuun mukaan, muuten tulee tappelu). Kotona korua voi näprätä Pikku kakkosta katsoessa tai vaikka potalla istuessa. 

Saatiin Pinjalta alekoodi teille lukijoille - koodilla MOMO saat -15 % koko koruvalikoimasta osoitteesta www.bypinja.com. Koodi on voimassa 13.-15.2.2017. 

Itse saatoin hieman hurahtaa tuossa ja ostin itselleni muutamia uusia koruja. Tytöt omivat nuo jo olemassa olevat, niin täytyy olla vaihtelunvaraa. Olen ostanut koruja myös useammalla ystävälle vauvalahjaksi ja ostin nytkin pari ylimääräistä lahjaksi odottaville ystävilleni. Tuonne kauppaan on muuten juuri ilmestynyt uusi Simple -mallisto, mikä miellyttää omaa silmääni kovasti! Ainakin Plum, Lemon ja Pink voisivat kotiutua meillekin, tosin täytyy pitää hieman taukoa tässä ostelussa, muuten voi isämies jo huomata jotain.

Rose Gold -koru saatu.

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan