Äitiyspakkaus 2017

Vihdoin se julkistettiin! 
Meinasin jopa ihan unohtaa koko asian, mutta onneksi uutisvirrasta sen bongasin aamulla. Ystävien kanssa siinä aamutuimaan ruodittiin WhattsAppin välityksellä tätä uutukaista pakkausta ja meidät se vakuuttaa. Värimaailma on saanut ihana uuden säväyksen ja nuo sateenkaaren väriset ihanuudet erityisesti miellyttävät silmääni.

Uutena pakkaukseen on tullut tänä vuonna collarihaalari sekä unipussi. Liukuvoide on myös löytänyt tiensä takaisin pakkaukseen - pointsit siitä. Villamyssy on uudessa pakkauksessa ihana palmikkopipo entisen tupsupipon sijaan.  Itse pidän kovasti myös tuosta makuupussin kuosista. Unilelua ei ollut 2015 vuoden pakkauksessa, mutta viime vuonna se jo löytyi. Tämän vuoden pakkauksesta löytyy vain yhdet potkuhousut, joita on moitittu epäkäytännöllisyydestä palautteissa. Minua se vähän harmittaa, koska itse pidän potkuhousuista kovasti ja ne ovat minusta suunnattoman söpöjä vauvoilla - käytettiin tyttöjen pakkauksista potkuhousuja tosi paljon. Puolipotkuhousuja pakkauksessa edelleen on, mikä vähä pelastaa tilannetta (pysyykö muka jonkun lapsella sukat jalassa?).

Vertailun vuoksi tässä vuosien 2015 ja 2016 pakkaukset;

2016

2015

Itselleni oli ihan itsestäänselvyys, että otettiin tytöille pakkaukset rahan sijaan. Jos nyt saataisiin lisää lapsia, niin edelleen valitsisin pakkauksen - itseasiassa tämä uusi pakkaus ei auttanut vauvakuumeiluun yhtään. Muistan edelleen, kun haettiin tyttöjen pakkaukset ja pääsin hypistelemään tulleita vaatteita - siitä voit lukea täältä.  

Mitä mieltä sinä olit uudesta pakkauksesta?


Oletteko ottaneet pakkaukset vai rahat?

Kuvat äitiyspakkauksista Kelan sivuilta.

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Me ei taidettu vauva-aikana kertaakaan pitää noita puolipotkuhousuja, tavallisia housuja vaan :p

  Miustakin tuo pakkaus on ihana, tekis melkein mieli kääntää kelkka, ja ottaa sittenkin (vaikka onhan tässä kyllä runsaasti aikaa vielä :D ), mutta sinällään kun ei oo tarvetta, kaikkea löytyy jemmoista, niin tuskin me päädytään sitä ottamaan.. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta miten teillä pysyi sukat jalassa? :D Meillä ei pysy vieläkään - käytetään vaan sukkahousuja..

   Ja ymmärrän, että tekis mieli kääntää kelkka :) Tää on ihana <3

   Poista
 2. Meillä on 2016 pakkaus, joka oli mun mielestä poikamainen. Vanuhaalari oli aika ruma, mutta käyttöön sekin pääsee. :D Tän vuoden pakkaus näyttää hyvältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2016 pakkaus on kyllä aika poikamainen.. Tää uusi on enemmän unisex kun aiemmat :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.