Erilainen viikonloppu

Huhheijaa, mikä viikonloppu! 

Koko viikonloppu on ollut touhua täynnä ja olinkin onnellinen, että sattui tähän yövuorot päälle, niin saa keräiltyä itseään ja ajatuksiaan rauhassa. Minä ole touhunnut pitkälti omiani tänä viikonloppuna, kun isämies on viettänyt laatuaikaa tyttöjen kanssa. Lähettelinkin tänään päivällä kirppistelyn lomassa isämiehelle ikäväviestejä, kun tuntui etten ole perhettä paljon viikonloppuna nähnytkään. Onneksi ensi viikonloppu on vapaa ja saadaan viettää aikaa ihan perheen kesken. Lisävahvistuksena kyllä osan aikaa on neiti A:n toinen kummitäti, mutta hän on melkein perheenjäsen muutenkin. 

Olin viikolla kaikki arkipäivät vapaalla ja lauantaina suuntasin poikkeuksellisesti työmaalle aamulla illan sijaan. Vietettiin päivää erään ihanan nuoren naisen kanssa seikkaillen ympäri Helsinkiä valokuvia ottamassa. Oli ihanaa heittäytyä välillä hieman erilaiseen maailmaan ja tehdä sellaista, mistä kovin nauttii. Voimauttava valokuvaus on prosessina sellainen, että se onnistuu aina voimauttamaan kuvaajaakin. 
Sunnuntaina taas pakkasin aamulla auton täyteen ja suuntasin Espooseen Kauppa & Galleria Talliin, missä järjestettiin blogikirppis ja pienet shoppailut -tapahtuma. Paljon tavaraa sain myytyä, vaikka harmittavan paljon kannoin myös takaisin kotiin. Oli kuitenkin kiva viettää päivää tuollaisessa hyväntuulisessa tapahtumassa! Ja oli hauska saada konkreettisia kasvoja ihmisille, joiden kanssa on kommunikoinut aiemmin vain somessa. Paljon kävi ihania pieniä vauvoja 'asiakkaina', mikä ei helpottanut vauvakuumeilua yhtään. Erityisen ihana pieni myyjä oli Lil'Decorin porukalla mukana - meidän tytöt ei varmasti olleet koskaan niin pieniä ja suloisia.  

Kivoja tällaiset vähän normaalista poikkeavat viikonloput välillä! 


--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.