FMAM malleina


Ihana For Minies & Mommies julkaisee uuden lastenvaatemalliston, joka tulee myyntiin huhtikuun Lapsimessuilla. Tänään oli jännä päivä, kun vihdoin nähtiin vaatteet eka kertaa ja meidän tytöt pääsivät vielä leikkimään malleja! Ja ihania vaatteita onkin ❤ Tuollainen lappuhame on pakko saada tytöille kesäksi. Vaatteet on vieläpä täysin suomalaisia - suunniteltu ja tehty Suomessa, minkä lisäksi kankaatkin ovat suomalaisia. 

Meillä oli älyttömän mukava aamupäivä mallileikeissä. Tytöt ovat elementissään kun saavat 'esiintyä', eivätkä jännitä tuollaisia tilanteita ollenkaan. Kuvat ottanut Annika osasi myös innostaa tyttöjä niin, että neitokaiset eivät olisi malttaneet lopettaa. Loppuajasta kun otettiin ryhmäkuvia alkoi olla jo pientä hyperaktiivisuutta ilmassa, mitä boostasi kuvissa nautitut Minna Bakesin kuppikakut. Voin kertoa, että se 150 m studiolta autolle oli äitin mielestä loputtoman pitkä kun neitokaiset eivät suostuneet kannettavaksi, mutta eivät olisi kävelleetkään - päädyin roikottamaan neitejä kainalossa ja se herätti huvitusta vastaantulijoissa, minussa ei niinkään. 

Päivän pelastus oli muuten kuvauksissa omeletti baaria pitäneet Hanna ja Joonas. Vieläkin kielen päällä kutkuttelee omeletin päällä ollut mahdottoman hyvä tomaattisalsa, ai nam. Saatiin myös viimein tuo Safkaa skideille kirja , pääsee hyllyyn muiden Safkaa kirjojen kaveriksi. 

Tässä vähän behind the scenes kuvia kuvauksista;


Olipa hauska, vähän erilainen päivä tänään!

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.