Kauraletut

lauantai 11. maaliskuuta 2017

Letut on hyvä välipala tai iltapalakin, kun niistä tekee hieman terveellisempiä. Näissä letuissa ei ole laisinkaan sokeria ja halutessaan ne saa helposti tehtyä myös maidottomana vaihtamalla ohjeen maidon kaura- tai mantelimaitoon. 

Kauraletut
noin 16 kpl

3,5 dl kaurajauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
1 tl vaniljauutetta/-sokeria
3 dl maitoa
2 kananmunaa
2 rkl öljyä
2 rkl agavesiirappia

Sekoita keskenään kuivat aineet ja toisessa kulhossa kananmuna, maito sekä öljy. Yhdistä kuivat ja kosteat keskenään ja lisää taikinaan siirappi. Sekoita hyvin ja anna turvota kymmenisen minuuttia.

Paista letut lettupannulla matalalla lämmöllä, kunnes kauniin ruskeita. 



Tytöt syövät lettunsa yleensä marjojen tai banaanin kanssa. Isämies syö lettunsa turkkilaisen jogurtin kera joko hillolla tai siirapilla kruunattuna. Itse välillä herkuttelen ja sivelen letun Nutellalla lisäten päälle keon banaania. 

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

  1. Oi, katoinkin jo instagramista, että näyttää herkulliselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä hurjan hyviä! Kannattaa kokeilla :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan