Taaperon luottolounas - maistuu myös äidille!

Erään (ja erittäin monen muun) aamupäivän pikalounas. 

Kasvisraastepihvit
4 kpl

puolikas sipuli
puolikas porkkana
pätkä kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
mustapippuria
yrttisuolaa

Kuori sipuli ja porkkana. Raasta kaikki vihannekset karkeaksi raasteeksi. Lisää joukkoon kananmunat ja mausteet - sekoita. Paista lettupannulla, kunnes letut ovat saaneet kauniin värin. Laita tarvittaessa pannulle loraus öljyä ennen paistoa.



Ja kaikki meni!

Ostettiin mummolareissulla Opan tehtaanmyymälästä uusi lettupannu, joten on tullut tehtyä erilaisia lettuja paljon viime päivinä. Isämies paistaa munakkaankin lettupannulla, kun oikein innostui uudesta hankinnasta. Pannu on lojunut jo useamman päivän hellalla, kun ei ehdi laatikkoon asti ahkeran käytön vuoksi.

Meidän tyttöjen lettulemppareita ovat banaaniletut ja kauraletut. Suolaisista porkkanaletut ja pinaattiletut ovat takuuvarma hitti. Myös erilaiset pihvit valmistuvat pannulla helposti, kuten tämä varma kolmikko.

Millaisia lettuja/pihvejä teillä syödään?

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Näitä pitääkin kokeilla! Meillä asuu yksi suuren luokan nirsoilija, mutta lettujen muodossa voisi mennä alas aika moni maku. Lettupannu on ollut ostoslistalla jo vuosia, en ymmärrä miten ei olla vieläkään hankittu sitä!
    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä meni jossain vaiheessa mikä tahansa alas lettuna :D Kannattaa siis kokeilla! Kerrohan sitten, että tykättiinkö näistä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.