Voimistelurenkaat omassa olohuoneessa

Taannoin postiin saapui odotettu paketti - saatiin nimittäin Suomen Voimistelutuotteelta yhteistyön merkeissä voimistelurenkaat! 
Meillä voimistelurenkaat löysivät paikkansa olohuoneen ja eteisen välisestä oviaukosta. Saatiin ripustamista varten renkaiden lisäksi leuanvetotanko

Leuanvetotangot tehdään tilauksesta mittojen mukaan ja näin meidänkin hassuun 88 cm leveään oviaukkoon saatiin sopiva. Tanko oli helppoa kiinnittää mukana tulleiden kannakkeiden avulla - joskin meillä tuon homman hoiti isämies ja itse toimin vain työnjohtajana vatupassin kanssa. Voimistelurenkaat roikkuvat meillä tuossa tangossa, koska muuta kätevää ripustuspaikkaa ei asunnosta löydy, mutta halutessaan ne voisi ripustaa myös kattoon kannakkeilla. Suurempia temppuiluja varten olisi ehkä kätevämpää, että ympärillä olisi väljemmin tilaa, mutta näin taaperotaloudessa renkaat menettelevät myös oviaukossa. 

Me valittiin renkaista pienempi koko, mikä soveltuu paremmin pieneen käteen. Nuo pienemmät renkaat ovat myös sen kokoiset, ettei niistä lapsi saa vahingossakaan päätään läpi. Renkaiden kiinnitykseen valittiin valkoiset hihnat. Leuanvetotanko on myös puinen ja valkoinen, mikä miellyttää silmää enemmän kuin perinteinen metallinen. Renkaat ovat olleet meillä ahkerassa käytössä. Yleensä ne on nostettuna sivuun, mutta tytöt osaavat pyytää niitä halutessaan temppuilla. Itsenäisesti tytöt tykkäävät renkaissa roikkua ja riekkua. Naapurin vuoden vanhempi neiti kävi näyttämässä mallia, että miten roikutaan ja nyt meidän neiti A osaa myös tuon taidon. Neiti B ei vielä uskalla nostaa jalkoja ilmaan, mutta renkaissa on kiva roikkua vaikka jalat olisivat maassakin. 

Äitin tai iskän avustuksella renkaissa keinutaan mielellään ja erityisesti neiti A  - tuo meidän perheen voimanainen - roikkuu mielellään myös leuanvetotangossa.Jahka joskus toivottavasti muutetaan isompaan kotiin, niin ostan meille myös puolapuut - tuollaiset valkoiset olisivat ihana sisustuselementti sen lisäksi, että aktivoisivat lapsukaisia liikkumaan.

Millaisia liikunnallisia 'leluja' teiltä löytyy kotoa?


Yhteistyössä Mammalandia ja Suomen Voimistelutuote

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Hienosti sujuu renkaissa temppuilu! :) Me ollaan tykätty tosi paljon tuosta samasta setistä. Itse voisin vain vielä koittaa ryhdistäytyä ja ruveta jumppailemaan tangossa/renkaissa vähän enemmän, tekisi nimittäin hyvää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva! :) Itsekin pitäisi vähän petrata ja venytellä enemmän tangon avulla..

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.