Ystäväkirja

torstai 23. maaliskuuta 2017

Nimeni on: Anne-Mari

Jotkut (kaikki) tosin kutsuvat minua: Anskuksi

Olen syntynyt vuonna: 1988

Kotikaupunkini: Olen syntynyt Helsingissä, kasvanut Jyväskylässä ja paluumuuttanut Helsinkiin. Molemmat näistä ovat koteja kyllä edelleen. 


Lapsuuskotini lankanumero oli:  014-3784248

Pienenä olin varma, että minusta tulee isona: Opettaja

Mutta isona minusta tulikin: Kasvattaja kuitenkin eli sosiaalialan ihminen

Täydellinen puoliso on: Sellainen, joka rakastaa sinua sellaisena kuin olet. Sellainen, jolle haluat kertoa kun jotain, mitä tahansa - kivaa tai ei kivaa, tapahtuu. Sellainen, joka jaksaa kuunnella asiaasi, vaikkei häntä se tippaakaan kiinnostaisi. Sellainen, joka halaa ihan ohimennen vain siksi, koska tietää ikuisen halipulasi. Sellainen, joka tekee sinulle popcprnia ihan pyytämättä. Sellainen, joka ottaa lapset ja lähtee puistoon, jotta saat touhuta hetken rauhassa. Sellainen, jonka kainaloon saat aina kömpiä ja syliin aina kiivetä. Sellainen, joka potkii sinut lenkille myös silloin, kun itse et jaksaisi itsestäsi huolehtia. Sellainen, jota rakastaa vaikka sitä (hetkellisesti) inhoaa.

Jos saisin lisää tunteja vuorokauteen: Viettäisin aikaa ystävien kanssa. 

Harrastan nyt: Blogijuttuja ja käsitöitä ja haluaisin harrastaa enemmän valokuvausta. 

Parin lasillisen jälkeen perjantai-iltana kuuntelen Spotifystä: Siihen on syynsä, että en alkoholia juurikaan nautiskele (liittyy jotenkin pöydillä tanssimiseen ja karaokeen), mutta voisin kuvitella, että parin lasillisen jälkeen tanssijalkaa jo hyvin vipattaisi ja musiikkivalinta voisi olla tällä hetkellä Ed Sheeranin Shape of you tai jos oikein villiksi heittäytyisin niin se olisi Rihannan S&M. Kunhan löytyy hyvää rytmiä.

Noloin tv-ohjelma, josta pidän: One tree hill, vaikka mitä noloa on teinidraamassa.. 

Bravuurini keittiössä: Sanoisin, että teen aika hyvää lasagnea. Ja juustokakkua - se onnistuu aina. 

Melkein hävettää kertoa, mutta itken aina kun: Ei kyllä hävetä kertoa, mutta itken aika herkästi nykyään - kun luen jotain surullista tai katson elokuvaa tai kuuntelen tiettyjä biisejä. Erityisesti jos liittyy jotenkin lapsiin tai eläimiin ja heidän kaltoinkohteluunsa, niin tippa tulee linssiin. 

Lapsuuteni lempilelu:  Pikku tiikeri ja koira ❤Lempilelu nykyään: Duploilla tykkään leikkiä tyttöjen kanssa, mutta oikeasti varmaan puhelin ja tietokone ovat minun lelujani.

Salainen paheeni: Popcorn

Eikun se ihan oikea salainen paheeni: Kun vessassa luen yhden ylimääräisen Aku Ankan ihan vaan saadakseni viettää hetken aikaa rauhassa - silloin kun isämies on kotona, en sentään tyttöjen kustannuksella. Ja laitan myös välillä pyykkikoneen vahingossa pyörimään, kun isämies ehdottaa ulos lähtemistä - sitten minun on pakko jäädä kotiin. 

Viisaus, jonka olen tähän mennessä oppinut: Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet!


Ystäväkirja-haaste on kiertänyt blogeissa jo tovin hieman eri muodoissa, tämä on yhdistelmä paria - täytä sinäkin omasi ja omanlaisesi, jos innostuit. 

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia:

  1. Vitsi, meiän pesukoneessa on pause-nappi, ei onnistuis tuo kikka! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiks sellainenkin olla :D Onneks meillä ei ole!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan