Kaksi kulunutta viikkoa

tiistai 11. huhtikuuta 2017

12 työyötä. 2 sairaslomapäivää. Yksi rikki mennyt jääkaappipakastin. Yksi ruokamyrkytys. Yksi kuvauspäivä. Useita ihania ystäviä. Yksi pikareissu Tampereelle. 21 pellillistä sämpylöitä. 9 pellillistä pullaa. Yksi uusi jääkaappipakastin. Yksi uusi tiskikone. Monta herkullista smoothieta. Paljon ilon hetkiä. Joitain itkupotkuraivareita. Yksi vanhempainilta. Vaalittuja hetkiä kahdenkesken. Liian monta jaksoa hömppää Viaplaysta. Useampi kirjoitettu blogiteksti. Yksi suunniteltu kesäretki. Kaksi varattua hotelliyötä. Paljon haaveilua. 


Viimeiseen kahteen viikkoon on mahtunut paljon. Töissä oli melkoisen rankka rupeama, jota etukäteen stressasin, mutta siitä selvittiin. Viikkoihin mahtui paljon hyviä hetkiä ja kaiken väsymyksen keskelläkin olen onnellinen. Seuraavat muutaman vapaapäivän käytän lepäämisen ohella tyttöjen seurasta nauttimiseen ja pääsiäisen fiilistelyyn. Harmittaa kovin, että tämä lempijuhlapyhiini kuuluva aika menee tänä vuonna jotenkin ihan ohitse. Haaveilin pääsiäisaskarteluista tyttöjen kanssa ja kaikenmaailman puuhailuista, mutta kevät vilahti ohi niin nopeasti, että moni asia jäi haaveen tasolle. Enää ei taida ehtiä istuttamaan rairuohoa, mutta ehditään jotain askarrella ja koristella kotia. Saatiin onneksi pari virpomisvitsaa tuomaan tunnelmaa, vielä täytyy narsissit hakea kaupasta ja maljakkoon ostaa tuoreet tulppaanit, niin sitten alkaa fiilis löytyä. 

Pääsiäisen pyhinä suunnitelmissa on seikkailla viime vuoden tapaan Talvipuutarhaan ja kenties käydään Haltialassa ihastelemassa karitsoja. Itse olisin onnellinen jos ehtisin pääsiäisen aikana myös kirkossa käymään - kaipaisin sen kaltaista rauhoittumista tähän väliin. Jos sää sallii, niin ystäväperheen kanssa suunniteltiin grillikauden avaamista. Olen ehtinyt tässä yövuorojen aikana kehittää pakkomielteen paristakin kakusta, mitä täytyy viikonloppuna päästä testailemaan. Tärkein viikonlopun missio on kuitenkin keskittyä nauttimaan ajasta perheen kesken - se on viime aikoina ollut hieman kortilla. 

Kohta päättyy tämä 6/6 yö. Sämpylät on leivottu aamupalaksi ja suuntaan hyvillä mielin vapaiden viettoon. Ihan ensimmäiseksi painan pään tyynyyn, jotta jaksan iltapäivällä touhuta tyttöjen kanssa. Saadaan pitkästä aikaa myös neiti B:n toinen kummitäti kylään - olisi ehkä suotavaa, että en haukottelisi koko aikaa. 

Fiilistelläänkö teillä kevättä ja pääsiäistä?


--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

  1. Ollaan vuosi kaudet oltu miehen kanssa pääsiäisenä aina jossain reissussa ja nyt ollaan pitkästä aikaa kotona. En ole osannut ja ehtinyt valmistautua, muuta kuin Mignon-munan syömällä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suklaa on just oikeanlaista valmistautumista ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan