Last sail before the veil

Parhaita tapoja viettää lauantaipäivää on juhlia rakasta ystävää. Niinpä me kokoonnuttiin eilen viettämään erään ystäväni polltaripäivää - avioliiton satamaan he purjehtivat toukokuussa. 

Merimiesteemaiset polttarimeinigit aloitettiin meillä brunssin merkeissä. Toinen tulevan rouvan kaasoista matkasi meille jo perjantaina ja valmisteltiin brunssia hieman jo edellisenä iltana. Lopulliset valmistelut ja viimeistelyt tehtiin lauantaina aamulla. Toinen kaasoista kävi yllättämässä polttarisankarin aamulla kotona ja he suuntasivat pakattuaan meille, missä muu porukka jo (melkein) odotteli valmiina.Brunssimenu näytti tältä;

Kahvi
Tee
Tuoremehu
Kuohuviini

Vihersalaatti
halloumi
marinoitu punasipuli
siemeniä
paprika
oliivit
grillattu kana
mozzarella
avokado 
Croissantit ja pataleipä
tuorejuustoja

Hedelmiä
Gluteeniton mutakakku
Popcorn
Brunssin jälkeen suunnattiin Salmisaaren Prison Islandiin ratkomaan mysteereitä. Puolentoistatunnin aikana sai sykkeen kohoamaan ja hien pintaan kun ravattiin huoneesta toiseen ratkoen erilaisia tehtäviä. Ihan huippukivaa puuhaa! Näin seuraavana päivänä huomaa, että miten fyysisiä juttuja tulikaan tehtyä - ihan uusia lihaksi olen löytänyt itsestäni tänään. 


Mysteerien jälkeen käytiin herkuttelemassa kasvisravintola Cargossa. Ihan mielettömän hyvää ruokaa! Itse söin alkupalaksi Batatas bravas annoksen ja pääruoaksi burgerin. Jälkiruokaa en osannut etukäteen päättää ja oli ihan hyvä ratkaisu jättää se välistä, niin täyteen tuli jo kahdesta ekasta annoksesta. Cargo oli todella symppis konttiravintola, jossa keskitytään kasvis- ja vegaaniruokaan.


Täysin vatsoin suunnattiin loppuillaksi Nuuksioon mökille rentoilemaan. Siellä ohjelmassa oli vielä morsiussauna, mutta muuten vaan rentoiltiin ja oltiin. Minä suuntasin yöksi jo kotiin, muut jäivät vielä jatkamaan. Kotona oli ihana kömpiä sänkyyn neiti A:n kainaloon ja sulkea silmät pitkän päivän jälkeen. 

Polttarit on kyllä mukava perinne ja on aina ihanaa juhlia toisten rakkautta - häitä en malta odottaa! 


Millaisiin polttarimeinikeihin te olette osallistuneet?

--

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta ja herkullisia ruokia olette tehneet! Olen viimeaikoinan osallistunut polttareihin kaason roolissa ja se onkin erityisen kivaa. Nyt syksyllä juhlimme siskoni häitä. Jee <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mää en ookaan siinä roolissa ollut! Varmasti erityisen kivaa :) Häät on kyllä ehdottomasti parhaita juhlia <3

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.