Pääsiäiskuulumisia

sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Olen niin nauttinut vapaa päivistäni, että en ole edes blogia tullut päivittelemään. Pari ekaa vapaa päivää meni toipuessa tuosta melkoisesta työrupeamasta ja kotia siivoillessa. Sain laitettua vähän pääsiäistäkin vaikka askarteluun asti ei ehdittykään. Kukkasilla saa paljon aikaan ja aurinko itsessään on tuonut pääsiäisfiilistä. 

Pääsiäistä ollaan vietetty perheen kesken. Pitkäperjantaina käytiin Fallkullan tilalla ihailemassa karitsoja. Tytöt innostuivat eläimistä ja erityisesti lehmät kiinnostivat. Tytöt nukahtivat autoon ulkoilun jälkeen ja ajeltiin isämiehen kanssa katselemaan lentokoneita päiväunien ajaksi. Hirvittävä matkakuume tulee kun katselee nousevia koneita - onneksi muutaman viikon päästä päästään tyttöjen kanssa reissuun. Lentokonebongailun jälkeen suunnattiin syömään meidän lemppari thai-ravintolaan. Iltaa vietettiin kotona ja touhuttiin tyttöjen kanssa. Isämies innostui letittämään tyttöjen hiuksia ja minä paikkailin alkanutta projektia kun innostus laantui. 

Lauantaina laiskoteltiin kotona ja saatiin ystäväperhe lounasseuraksi. Hyvä seura ja hyvät burgerit on kyllä toimiva kombo. Burgereiden päätteeksi maattiin sohvalla kun tytöt leikkivät keskenään. Saatiin tyttöjen pikkuserkulta lääkärivälineet ja ne ovat olleet kovassa käytössä. Oli hauskaa seurata innokkaita pieniä lääkäreitä touhuissaan - neiti A:n diagnoosina oli 'vauva mahassa', minä kun ajattelin että ei minusta vielä mummoa tulisi. Illalla neitokaiset nukahtivat hetkessä touhuttuaan iltapäivän ystävänsä kanssa. 
Tänään ollaan vaan laiskoteltu kotona. Leikitty ja leivottu parsapiirasta. Tytöt ovat päiväunilla ja isämies lähti kävelylle, joten minä nautiskelen omasta ajasta. Jahka nuo neitokaiset herää, niin täytyy lähteä ulkoilemaan koko perheen voimin. --

Seuraathan meitä jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

  1. Me mietittiin juuri jos huomenna menisimme Falkullaan katsomaan eläimiä! <3 Hauskaa pääsiäistä teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kyllä mennä! Hirmuisen söpöjä karitsoja <3 Ja kiitos samoin!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan