Perunasalaatti
noin 4 hengelle
80 g pinaattia
1 tlk kikherneitä
1 tl chilijauhetta
6 keitettyä perunaa
1 avokado
1 tl suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
250 g mozzarellaa
Valuta kikherneet hyvin. Kuumenna paistinpannu. Kaada kikherneet kuumalle pannulle ja paista kunnes neste on haihtunut pinnasta. Lisää chilijauhe ja paahda kikherneitä vielä hetki. Pilko keitetyt perunat ja mozzarella. Huuhtele pinaatti huolellisesti lävikössä ja kuivaa hyvin. Murskaa avokado kulhon pohjalla ja sekoita joukkoon suola sekä sitruunamehu. Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita hyvin. Rouhi päälle vielä mustapippuria ja ripaus suolaa.
Tarjoile sellaisenaan tai esimerkiksi leivän kanssa lounaaksi tai iltapalaksi.
Tätä täytyy kokeilla :)
VastaaPoistaSuosittelen lämpimästi testaamaan, herkkua :P
Poista