Viimeiset yöt

torstai 27. huhtikuuta 2017

On päästy keväässä siihen pisteeseen, että minulla alkoi toistaiseksi viimeinen yövuoroputki. Seuraavat neljä kuukautta aion keskittyä olennaiseen eli kesästä nauttimiseen tyttöjen kanssa. Aion nauttia siitä, että saan iltaisin kömpiä tyttöjen viereen nukkumaan ja viettää päivät ilman huolta tulevista työvuoroista. 

Ennen tätä viimeistä työrupeamaa olin viisi päivää vapaalla ja pääsin normaalin arjen makuun. Messuiltiin ja vietettiin polttareita ja oltiin vaan kotona ja nautittiin ystävien seurasta. Sellaista ihanaa, normaalia arkea ilman väsymystä. Saatiin muutamaksi päiväksi tyttöjen 'isosisko' Rovaniemeltä kylään ja tänään meidän kodin valloittikin neljä ihanaa pientä tyttöä. Me mammat juotiin teetä (ja syötiin juustokakkua) ja juoruttiin tyttöjen touhutessa keskenään. Onni on, että tytöillä on ystäviä, joiden kanssa rakentaa toivottavasti läpi koko elämän kantava suhde.


Minä olen siis maanantaista lähtien hoitovapaalla ja tytöt on ilmoitettu päiväkotiin poissaoleviksi. Vietetään kesää koko perheen voimin lomaillen, kun isämieskään ei ole saanut kesätöitä. Myöhemmin näkee, mitä syksy tuo tullessaan, mutta sitä ei mietitä kesäisinä päivinä. 

Inkkarikesä, you're welcomed!

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihanaa, että teillä on mahdollisuus tällaiseen kunnolliseen perhe-kesään! :D Meillä jää työkiireiden takia jopa varsinainen loma nyt tänä kesänä vähän lyhyemmäksi, mutta pitää yrittää nauttia pidemmistä ja valoisista illoista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä kiva viettää aikaa perheenä, vaikka harmittaa kyllä että isämies ei ole saanut töitä :) Harmi että teillä jää lomat vähiin, mutta onneks kesällä on pidemmät päivät niin ehtii touhuta siltikin enemmän!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan