Erilainen äitienpäivälahja

Viime vuonna avauduin jo siitä, miten meillä ei äitienpäivää kotona huomioida - kulttuurierot iskee kasvoille tämän asian suhteen vahvasti. Isämies ei vieläkään hahmota sitä, että minulle olisi yksinkertaisesti iso juttu tulla huomioiduksi edes yhtenä päivänä vuodessa. Jatkamme asiaan vihkiytymistä siis edelleen. Tänä vuonna taktisesti karattiin tyttöjen kanssa reissuun juuri äitienpäivän aikaan ja se oli aika hyvä ratkaisu. Parastahan äitienpäivässä on se, että saa nauttia lasten seurasta - en kaipaisikaan aamupalaa sänkyyn tai muita suuria juhlallisuuksia. Olihan se mukavaa saada nauttia hotellin runsaasta aamupalapöydästä ja päivällisen jälkeen herkuteltiin vielä jäätelöllä - oma isäni muistaa onneksi huomioida äitienpäivänä myös minut äitinä.

Tänä vuonna sain poikkeuksellisesti aivan täydellisen äitienpäivälahjan - jotain, mikä melkein vetää vertoja aamun märille onnittelusuukoille. Voitin nimittäin Instagramissa AVA tv:n ja Stockmannin äitienpäiväarvonnassa Balmuirin huivin! 

Luksusta, jota en itse olisi itselleni ostanut ja joka täydellisesti sopi äitienpäivälahjaksi. Sain itse valita tietyillä kriteereillä huivin ja valitsin Capri huivin hennon vaaleanpunaisena. Ihan täydellisen pehmeä silkin ja puuvillan liitto, mikä hellii käyttäjäänsä. Pitäisi vielä opetella tätä ihanuutta käyttämään! 
Ehkä saan teille in action -kuviakin tulevina päivinä, tuo äärimmäisen kaunis väri ei pääse edukseen näissä otoksissa. 

Mitä ihanan turhaa te olette saaneet lahjaksi tai ostaneet itsellenne?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

5 kommenttia

 1. Ihanan lahjan voitit itsellesi! Tuollaiset on tavallaan ihania - itse ei tulisi ostaneeksi, mutta sitten kuitenkin nauttii täysin sellaisen saadessaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli just täydellinen! En ikinä olisi käyttänyt rahojani tällaiseen, mutta rakastan sitä täysillä kun sellaisen sain :)

   Poista
 2. Meillä oli ystävän kanssa after-äitienpäivä-vietto juurikin samaisista syistä. :)
  Hiljaa hyvää tulee, onhan näitä äitienpäiviä vielä tulossa :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. After-äitienpäivä kuulostaa hyvältä! :D Toivotaan, että koulutus menee joskus perille..

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.