Home again

Kotiinpaluu on aina vähän ristiriitaista, mutta tällä kertaa oli kyllä erityisen ihanaa palata kotiin, vaikka reissussakin oli hyvä olla. En tiedä, kuka oli onnellisin jälleennäkemisestä -  minä, tytöt vai lentokentällä vastassa ollut isämies. Aikamoinen ikävä ehti kahden viikon aikana tulla. 

Koska en osaa olla olematta tavoitteellinen lomallakaan, niin asetin itselleni pieniä lomatavotteita ja kerron teille, kuinka ne onnistuin täyttämään;

Tsatsikiöverit - halusin matkustaa nimenomaan Kreikkaan tai Kyprokselle ruoan takia ja yksi suurimmista herkuista on tietysti tsatsiki. Ihan hetkeen en ala tuota herkkua kotona tekemään, sen verran reilusti sitä tuli parin viikon aikana syötyä - vähinkään kerran päivässä, aika usein kaksikin. 

Someloma - ihan täysin en tässä onnistunut, mutta useamman somettoman päivän onnistuin viettämään. Sometin myös pääosin tyttöjen nukkuessa ja pyhitin heidän hereillä olo aikansa heille. 

Ainakin yhden kirjan lukeminen - tämä onnistui! Itseasiassa loman saldona oli kolme luettua kirjaa ja yksi aloitettu vielä lisäksi. 

Päivittäiset päiväunet - melkein joka päivä onnistuin tässäkin.

Rusketusrajat - checked!













Päätavoitteena oli kuitenkin arjesta irtaantuminen sekä rentoutuminen, ja nämä onnistuivat aika mainiosti. Tästä on hyvä jatkaa kesää! 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

6 kommenttia

  1. Kyllä on aina kivaa palata kotiin lomalta! <3 Ihanat nuo loma-tavoitteesi! :)

    VastaaPoista
  2. Eräs pieni lähetti kertoikin jo että olette palanneet kotiin. On se vaan niin tarkka. �� t. Anna

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa ja näyttää ihanalta lomalta! Miulla ois kauhee himo oikeeseen fetasalaattiin, jota saa vaan kreikasta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvä loma <3 Ja ymmärrän himon! :) Sitä oikeaa saa vain Kreikasta :I

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.