Kesän kivoimmat mekot

torstai 25. toukokuuta 2017Meidän tytöt on ehdottomasti mekkotyttöjä! Liehuvat helmat, mitkä hulmuavat pyöriessä ja mitä voi nostella ovat meillä arkiasuja. Päiväkodissa talvella mekot olivat hieman epäkäytännöllisen oloisia, mutta nyt kesällä niistä voi nauttia huolettomasti. Lämpimällä säällä paljain säärin ja viileämpinä päivinä sukkahousujen kanssa. Meiltä löytyy mekkoja moneen makuun ja tyyliin, kirppislöydöt ja kalliimmat merkit roikkuvat vaatekaapissa sulassa sovussa. 

Tämän kesän ehdottomia lempimekkoja meillä tulee kyllä olemaan Alice & Ames merkin mekot. Ihastuin näihin mekkoihin alunperin Instagramissa ja aloin pohtia tilaamista. Syksyllä olin tekemässä tilausta kun surukseni huomasin, että verkkokauppa toimittaa Yhdysvaltojen lisäksi vain Iso-Britanniaan ja Australiaan. Laitoin jopa viestiä asiakaspalveluun, että onnistuisiko toimitus Suomeen, mutta valitettavasti se ei ollut mahdollista. 

Kauniit kuvat Instagramin feedissä loivat mekoista kuitenkin jonkinmoisen pakkomielteen ja pohdin tilaamista uudelleen. Ystäviä minulla oli kaikissa kolmessa maassa ja päädyin lopulta kysymään ystävältäni Englannissa, josko hän toimisi välittäjänä.

 And she said yes! ❤

Niinpä laitoin tilauksen vetämään ja jäin odottelemaan pakettia. Onneksi Englannin Royal mail toimii huomattavasti suomalaista kollegaansa nopeammin ja paketti rantautui todella nopeasti Suomeen. Toki ensin täytyi odottaa tovi, että paketti löysi tiensä Atlantin yli.

Odotus kuitenkin palkittiin ja nämä mekot ovat livenä ihan yhtä ihania kuin kaikissa niissä ihailemissani kuvissa. Ihanaa pehmeää puuvillaa, mikä laskeutuu kauniisti ja leikkaukset ovat myös mielestäni ihanat. Tilasin vähän riskillä kokotaulukkoa parhaani mukaan tulkiten kokoa 2T ja 3T - jotka vastaavat nyt kokemukseni mukaan noin kokoja 80/86 ja 92/98. Sopivia tällä hetkellä kaikki, mikä toki oli positiivista. 

Näitä ihanuuksia tulee vilkkumaan meidän kesäkuvissa varmasti paljon. Meillä on kyllä tällä hetkellä tytöillä niin överipaljon kesävaatteita, että ihan hirvittää. Pärjättäisiin varmaan koko kesä pesemättä pyykkiä - kuinka tässä näin pääsikään käymään? 


 Onko Alice & Ames tuttu merkki?
Ihastuttaako muita yhtä paljon kuin minua? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi miten ihana tuo raitamekko! Harmi, ettei saa tilattua Suomeen :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookin! :) Ja tosi harmi, että ei saa tilattua helposti :/ Asiakaspalvelusta kerrottiin, että yrittävät laajentaa toimitusta muuallekin - pidetään peukkuja :)

   Poista
 2. Söpöjä mekkoja! <3

  Joskus ois kiva, että ois tyttö. Ihan vain siitä syystä, että vois ostaa ihania hameita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks oo <3 Ja joo tytöissä on puolensa, mutta toisaalta pojille on kaikkea ihanaa myös :) Mää haaveilen, että saatais vielä poikakin :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan