DIY Duktig

Kesän to do -listalla on useampikin diy-projekti, joista ensimmäinen alkaa olla pikkuhiljaa valmis. Halusin hommata tytöille syntymäpäivälahjaksi uuden leikkikeittiön, koska vanha alkoi olla auttamatta liian pieni meidän kahdelle kokkaajalle. Tyttöjen ehdotonta lempipuuhaa on tällä hetkellä keittiöpuuhat ja vaikka mielellään heidät otankin ruoanlaittoon mukaan, niin on ihan hyvä, että löytyy myös oma keittiö missä häärätä. 

En löytänyt valmiina sellaista keittiötä, joka olisi miellyttänyt, joten päätin sitten kuitenkin ostaa tuon Ikean Duktigin ja tuunata sen. Kiva projekti tämä olikin ja kiva on myös lopputulos! 


Kokosin keittiön ensin kasaan ja sen jälkeen maalasin puunväriset osat Tikkurilan keltaisella Helmi 30 kalustemaalilla. Uunin, mikron ja tiskikaapin vetimet jätin asentamatta ja näpräilin tehdä uudet vetimet helmistä. Tiskikaapin oveen tilasin ihanan My  kitchen is for dancing - siirtokuvan Made of Sundays -verkkokaupasta. Tarkoituksena oli vielä laittaa keittiöön takalevy, jonka olisin maalannut liitutaulumaalilla, mutta ainakin toistaiseksi hautasin tämän ajatuksen. Katsotaan innostunko vielä jatkamaan tuunausta. 

Tytöt tykkää ja äiti tykkää!

Onko teillä paljon tuunattuja juttuja kotona? 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Ihanan pirteä leikkikeittiö! Meillä saa vielä hetken odotella, että pääsen suunnittelemaan keittiötä tytölle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Minusta tästä tuli aika ihana <3 Suosittelen tuunausprojektia, oli kivaa puuhaa!

   Poista
 2. Vautsi, tulipas hieno! Sama keittiö löytyy täältäkin, ilman tuunauksia tosin :)

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.