Juhannuskuulumisia

Kotiuduttiin alkuillasta viimein juhannuksen vietosta. Kotimatka kesti ruhtinaalliset seitsemän tuntia ja siinä pahimmassa ruuhkassa istuessa sai tosiaan etsiä sisäistä zen-mestariaan. Päästiin kuitenkin ehjänä perille ja se on pääasia! 

Me vietettiin juhannusta mummon ja vaarin kanssa maalla. Nykyisin kesämökin virkaa ajava maatila on äitini lapsuudenkoti ja siellä on vietetty monta hyvää kesäistä hetkeä - yhdessä mummon ja ukin kanssa sekä heidän poismentyään ystävien ja muun perheen kanssa. Toivottavasti meidänkin tytöt saavat luoda tuolla hyviä muistoja ja jatkavat meidän jälkeen siellä käymistä. 

Meidän juhannus meni aika leppoisasti. Saunottiin ja syötiin ja leikittiin ja potkuteltiin ja luettiin kirjoja. Minä makasin aika paljon vällyjen välissä nenäliinapaketin kanssa ja katsoin vähän liian monta jaksoa Bonesia. Kotiuduttiin lopulta päivää suunniteltua aiemmin, että tyttöihin tarttunut ärhäkkä kesäflunssa ehtisi laantua ennen ensi viikon reissuja. 

Kuvat kertokoot oman tarinansa;


Miten teidän juhannus sujui? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


2 kommenttia

  1. Oi miten ihanat juhannuskuvat! Toivotaan pikaista paranemista lapsille, nyt tuntuu olevan kovasti tuollaista flunssaa liikenteessä.

    Mukavaa uutta viikkoa ♥

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.