Tyttöjen loman kohokohta

Palataan vielä hetkeksi Kyproksen tunnelmiin. Tyttöjen lomassa oli nimittäin yllättäen yksi elementti ihan ylitse muiden. Siinä missä oman lomani kohokohtia oli ne tsatsikiöverit ja rauhalliset lukuhetket, niin tyttöjen loman kohokohdaksi muodostui hotellilla seikkaileet Lollo ja Bernie. 

Alkulomasta Lollo ja Bernie vähän jännittivät, vaikka selkeästi kiinnostivatkin. Niitä bongailtiin uimisen lomassa allasalueella ja seurattiin silmätarkkana äitin sylistä. Telkkaristakin katsottiin Lollo ja Bernie -ohjelmaa, sen musiikin tahtiin oli hyvä tanssahdella. Toisella lomaviikolla neiti A uskalsi jo lähestyäkin Lolloa ja lopulta ihastus kohosi niihin sfääreihin, että tuli harmitus itku kun Lollo meni pois näkyvistä (eli nukkumaan, kuten ovela äiti keksi kertoa).

Käytiin parina iltana myös katsomassa Lollo ja Bernie showta. Tytöt jaksoivat yllättävän hyvin keskittyä ja tanssivat musiikin mukana. Halaamaankin uskaltauduttiin - ekana iltana uskalsi vain neiti A äidin sylistä, neiti B jänisti viime tipassa. Toisella kerralla molemmat uskaltautuivat äidin sylissä halikierrokselle - tästä muistona on hellyttävä video, kiitos vaarin. Omat Lollot ostettiin tytöille ja niiden kanssa mentiin nukkumaankin. Kotona Lollo on myös ollut puheissa, siitä muodostui tyttöjen ehdoton lemppari. 

Innolla ja kauhulla odotan tulevia vuosia, jolloin meillä varmasti fanitetaan kaikenlaisia juttuja - Lollo taisi olla ensimmäinen näistä ihastuksista. 

Mitä teillä fanitetaan?


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

4 kommenttia

 1. Ihana.. :) Meidän fanituksen kohteena on aina ollut muumit. Nyt se on tosin ehkä vähän hiipumassa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muumit on hyvä! <3 Itse olen jopa yrittänyt vähän ohjata fanitusta siihen suuntaan, mutta tuloksetta. Kesällä mennään Muumimaahan, ehkä siellä rakastutaan :)

   Poista
 2. Meillä asuu yksi kova "Nalle, apina ja ankka" -fani, eli siis areenan lastenohjelma vilisee puheissa kyllä ipanalla usein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Se on meilläkin kova sana :D Just selvittelin, että oisko Nalle jossain tapahtumassa näin kesällä, että voitais mennä moikkaan :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.