Kotisiivous - arjen luksusta

Yhteistyössä Mammalandia ja Freska

Vietettiin maanantaina kivaa aamupäivää Itiksessä perheen kesken - vähän shoppailtiin ja syötiin ja leikittiin. Sillä aikaa kun me touhuttiin ja nautittiin ajasta perheen kesken, Freskan ihana Juanita siivosi meidän kotia.


Minä en ole luonteeltani mikään neat-freak ja meillä arjen siivouksen pääasiassa hoitaakin isämies. Niinpä olin innolla tarjolla vapaaehtoiseksi kun Mammalandian kautta tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön Freskan kanssa. Siivouksen voi kotiinsa tilata helposti netin kautta ja nettisivuilla voit myös laskea, että kuinka paljon kotisi siivous tulisi kustantamaan. Kotisiivous on myös kotitalousvähennyskelpoista ja kuitti tulee kätevästi sähköpostiin.

Meillä Juanita teki perussiivouksen ja kotiinpalattuamme siistissä kodissa leijui ihanan puhdas tuoksu. Oli huisin jännittävää tulla kotiin kun tiesi odottaa puhtautta - olo oli kuin lapsella jouluaamuna. Itse istutin tytöt sohvalle katsomaan Pikku Kakkosta ja lähdin tutkimaan puhdasta kotia. Oli ihanaa kun perussiivouksesta poiketen erityisesti lavuaarit kiiltelivät ja roskiskaappi oli puunattu puhtaaksi - asioita, joihin ei itse niin jaksa käyttää aikaansa. Tuntui hyvältä istahtaa puhtaassa keittiössä pöydän ääreen ja juoda kupponen teetä siisteydestä nauttien.

Jahka syksyllä palaan töihin ja rahatilanne hieman tasaantuu, niin taidetaan tosissaan harkita ostettua siivousta pari kertaa kuussa. Arjessa siivouksen voisi helposti sopia työpäivän ajalle, jolloin siivous olisi mahdollisimman huoletonta. Freskalta pyritään siihen, että aina kävisi sama siistijä, mikä itsestäni kuulostaa loistavalta. Siistijän kanssa voi myös sopia, että hän keskittyisi johonkin tiettyyn osaan kotia - esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja saunaan tai Freskalta voisi myös tilata esimerkiksi ikkunanpesun, mikä houkuttaa luvattoman paljon. 


Kotisiivous olisi myös ihana lahjaidea esimerkiksi vauvavuodeksi tai vaikka häälahjaksi - porukalla ostettuna lahjasta tulisi ihan kohtuullisen hintainenkin. Freska tarjoaa kotisiivousta Helsingin, Turun sekä Tampereen alueella.  

Onko teillä hyödynnetty siivouspalveluja vai vaan haaveiltu sellaisesta? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

5 kommenttia

  1. Offtopic, mutta postaustoivomuksena! Voisitko kirjoittaa siitä millainen isämies on kaksosten isänä? Vaikuttaa siltä että osallistuu kivasti ja aktiivisesti, olisi mukava lukea isyydestäkin ja isän näkökulmista lisää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos toiveesta! On ollut ajatuksissa ja täytyypä nyt yrittää laittaa ajatukset sanoiksi :)

      Poista
  2. Minä tahtoisin tuota siivouspalvelua kokeilla. Olen myös miettinyt, että voisi sisarelle olla hyvä joululahja. Hieman helpottaa heidän arkeaan. Luksusta tosiaankin arjessa. Kyllähän siinä jää itselle enemmän aikaa. https://www.gr-siivous.fi/

    VastaaPoista
  3. Kotisiivous on kyllä todella mukava lisä arkeen varmasti, etenkin jos oikein kiire on. Meillä on sitä myös mietitty. Etenkin nyt, kun vauva on tulossa, on meillä kovin kiire ja varsinkin syntymän jälkeen yövalvomisien puolesta voi myös energiat olla melko lopussa. https://kodinsiivouspalvelutannemaarit.fi/siivouspalvelut/

    VastaaPoista
  4. Tämä on ihanaa luksusta. Meillä ei kotisiivousta ole koskaan ollut, mutta kyllä sitä toisinaan kaipaa. Parhaillaan meillä on kyllä siivouspalvelu etsinnässä yritystiloihin. Toivottavasti joku löytyy.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.