Sirkuksessa

Ihmeteltiin eräänä aamuna naapurikentälle ilmestyneitä vaunuja ja rekkoja matkalla neuvolaan. Neuvolan jälkeen jatkettiin ihmettelyä, kun puistossa seurana olikin poni ja kentälle kohosi miesvoimin iloisen värinen teltta. Kentällä näkyi myös vuohia, aasi sekä koiria ja siinä ihmetellessä oli tyttöjen vaikea keskittyä puistossa leikkimiseen. Ennen kuin suunnattiin kotiin päiväunille, ostettiin liput illan esitykseen. 

Pienellä kiukulla päästiin illalla liikkeelle, taisi liika into purkautua (jälleen) kiukutteluna. En itsekään muista, koska viimeksi olisin sirkuksessa käynyt, mutta muulle perheelle tämä olikin ensimmäinen kerta. Isämies ei oikein tiennyt, että mitä odottaa, mutta onneksi hän suht avoimin mielin lähtee mukaan ehdottamiini juttuihin. 

Olipa kyllä hauska show! Sopivasti kotikutoinen ja vähän ysäri, mutta siltikin äärettömän taitavia esiintyjiä, jotka saivat hymyn huulille. Aina tuollaisia esityksiä seuratessa jaksaa hämmästyttää, miten taitavia ihmisiä löytyykään. Sirkus Caliban esiintyjistä jäi erityisesti mieleen pelle, joka hauskuutti useaan otteeseen ja esiintyi myös parin koiran sekä aasin kanssa. Nuo kaksi pientä koiraa olivat ihania ja yllättävän taitavia, meidän tyttöjen suosikit. Mieleen jäi myös saippuakuplakuningatar, joka hämmästytti valtavilla saippuakuplilla. Kokonaisuudessaan sopivasti kaikenlaista ja sopivanpituisia pätkiä. 

Väliajan kanssa esityksen pituudeksi tuli vajaa kaksi tuntia, mikä oli sopiva aika taaperoillekin. Meidän tytöt jaksoivat hienosti seurata ensimmäisen osuuden, toisen kohdalla alkoi jo vähän olla levottomat jalat, mutta onneksi meidän paikoilta pääsi jaloittelemaan ja liikkumaan. Väliajalla oli tarjolla poniratsastusta ja pomppulinnaa parin euron hintaan. Myynnissä oli myös perus popparit ja hattara sekä kohtuuhintaan nameja ja mehua. Ilmapalloeläimiä ja muita härpäkkeitä sai ostaa väliajalla - meillekin tarttui mukaan pari värivaloviuhkaa, lähinnä kyllä siksi, että tytöt malttaisivat olla suht paikallaan loppuajan.

Kaiken kaikkiaan aika mukava piristys maanantai-iltaan! Mennään varmasti ensi vuonnakin, mikäli teltta taas kentälle kohoaa. Kannattaa käydä, jos sattuu teidän nurkille - se huono puoli tuossa kiertävässä sirkuksessa on, että he eivät suuremmin etukäteen aikataulujaan ilmoittele. 

Onko Sirkus Caliba tuttu tapaus?


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.