Viikon arkiruoka: Lihapulla-kasvispannu

torstai 31. elokuuta 2017



Lihapulla-kasvispannu
noin 4 hengelle

400 g kananpojan jauhelihaa
0,5 dl korppujauhoja
100 g kermaviiliä/turkkilaista jogurttia
100 g Creme Bonjour valkosipuli ja yrtit (tai jotain vastaavaa)
1 kananmuna

5 keitettyä perunaa
pätkä kesäkurpitsaa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa

mustapippuria
öljyä
suolaa

noin 100g fetaa

tarjoiluun baby pinaattia ja tomaattia

Tee ensin lihapullataikina. Sekoita keskenään jogurtti/kermaviili sekä Creme Bonjour ja lisää joukkoon korppujauhot. Anna turvota hetkinen ja lisää sitten joukkoon jauheliha. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja lopuksi sekoita joukkoon vielä kananmuna.

Pieni isoon laakeaan uunivuokaan kasvikset. Ripottele päälle öljyä sekä mausteet ja sekoittele. Tee lihapullataikinasta pullia ja asettele ne kasvisten päälle vuokaan. Nosta uunin alatasolle ja anna paistua 225 asteessa noin 20 minuuttia. Nosta vuoka uunista ja murustele päälle fetajuusto, minkä jälkeen paista vuokaa vielä noin 15 minuuttia - kunnes lihapullat ovat kypsiä. 

Asettele vuoan päälle pinaattia sekä tomaatinpaloja.

Viikon arkiruoka on postaussarja, missä jaan teille helpon ja meillä hyväksi todetun arkiruoan. Toivottavasti näistä resepteistä on iloa myös teille, käythän kertomassa jos testaat! Reseptit viikon arkiruokiin löydät arkiruoka -tagin alta. Osa resepteistä on omia kehitelmiäni, mutta osa on variaatioita muiden resepteistä, lisään aina linkin alkuperäiseen ohjeeseen.


--
Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia:

  1. Tämä menee kyllä testiin :D Mulla on niin kauan jo ollut hukassa arkiruoka-inspis että on pakko yrittää löytää vähän jotain uusia juttuja meidän arkiruokalistalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos kokeilet! :) TOimisi muuten varmaan myös naudanlihapullilla tai vaikka kalapullilla :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan