Viikon arkiruoka: Pinaattihalloumipasta

Arjessa kaipaa nopeita ruokia, mitä lykätä pöytään kun nälkä yllättää. Teen mielelläni tytöille lounaaksi helppoja ja nopeita ruokia, joiden valmistus onnistuu vaikka kahden taaperon roikkuessa jaloissa. Mielellään vielä sellaisia, että ne maistuisivat aikuisillekin. Paljon meillä syödään lounaaksi edellisen päivän tähteitä ja pakkasessakin yleensä on jotain, mutta sitten on näitä pikaruokia. Tässä yksi tämän hetken suosikki.


Pinaatti-halloumipasta
tästä riittää hyvin kahdelle taaperolle tai vaikkapa äidille ja taaperolle

2 dl pastaa

5 jäistä pinaattikuutiota
muutama ruokalusikallinen ruokakermaa
palanen haloumia
muutama kirsikkatomaatti

Keitä pasta ohjeen mukaan. Kaada keitinvesi pois ja lisää kattilaan jäiset pinaattikuutiot ja loraus ruokakermaa. Sekoittele hellan päällä pienellä lämmöllä niin, että pinaatit sulavat. Kuutioi halloumi ja ota pintaan väri pannulla. Laita tarjolle kulhoon ja pieni päälle tomaatteja. 

Aikuiseen makuun voi tarvittaessa lisätä vähän mustapippuria tai muita mausteita, haloumi on sen verran suolaista, että en ole lisännyt erikseen suolaa, mutta halutessaan sitäkin voi ripsauttaa vähän joukkoon. 

Helppoa, nopeaa ja uppoaa aina!

Viikon arkiruoka on postaussarja, missä jaan teille helpon ja meillä hyväksi todetun arkiruoan. Toivottavasti näistä resepteistä on iloa myös teille, käythän kertomassa jos testaat! Reseptit viikon arkiruokiin löydät arkiruoka -tagin alta. Osa resepteistä on omia kehitelmiäni, mutta osa on variaatioita muiden resepteistä, lisään aina linkin alkuperäiseen ohjeeseen.

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Mmm kuulostaa hyvältä, tämä lähtee kokeiluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua! Toivottavasti maistuu :) Olis kiva kuulla, että mitä tykkäsitte!

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.