Kuulumisia ja arvontavoittaja

Meillä on arki iskenyt voimalla päälle pitkän kesän jälkeen ja sen on huomannut monessa asiassa, myös blogin postaustahdissa. Ensimmäinen yövuoroputki on takana ja sen aiheuttamasta koomastakin jo toivuttu. Tytöt palasivat viime viikolla päiväkotiin ja ovat solahtaneet siihen arkeen takaisin todella hyvin - ilolla aamuisin päiväkotiin menevät ja iltapäivällä ovat iloisina vastassa. Illat ovat olleet melkoista ikäväkiukuttelua äitiä kohtaan, mutta sekin on ihan ymmärrettävää ja toivottavasti laantuu kunhan arki alkaa rullaamaan. Blogikin tästä toivottavasti aktivoituu kunhan aivotoiminta palautuu yövuoroihin totuttua. Luonnoksissa lojuu kaikenlaista neitien kaksikielisyydestä aina syksyiseen vaatekaappiin - toivottavasti saisin jotain julkaisukelpoiseksikin pian. 

Viikonloppua ollaan vietetty tyttöjen kanssa vapaalla isämiehen ollessa töissä. Alkuperäiset suunnitelmat mökkeilystä ja Jyväskylä -visiitistä vaihtuivat kotoisaan viikonloppuun metsäretkineen ja leffailtoineen. Harmittaa vähän suunnitelmien muutokset, mutta tekipä hyvää höntsäillä viikonloppu ihan kotona vaan. 

Seikkailtiin tänään neiti B:n toisen kummitädin kanssa meidän lähimetsässä ja löydettiinpä vähän kantarellejä kummitädille matkaan. Parhaita on leppoisat syyspäivät metsän siimeksessä kun aurinko vielä lämmittää ja voi poimia puolukoita suoraan puskista. Jonain päivänä täytyy pakata eväät reppuun ja viettää koko päivä metsässä retkeillen. 

Rullaako teillä jo arki omalla painollaan?Suoritettiin tyttöjen kanssa MadMattr -taikamassan arvontakin vihdoin. Minä askartelin töissä osallistujista arpalaput, niistä neiti B valikoi sokkona kolme ja näistä neiti A puolestaan valitsi voittajan. Olisihan noita kaikenmaailman random -numerolaskureita, mutta olipa hauska arpoa näin perinteisesti. Voittajaksi valikoitui Agaba ja hänelle onkin jo laitettu voiton tiimoilta viestiä. Kiitos kaikille osallistuneille! 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. HEI JEEEEEEEEEEEE! Vähänkö kiva juttu! Superia.

    Ja ihania kuvia muuten.

    Hei muuten oonko mä vaan jotenkin taas kömpelö puhelimen kanssa vai saako sun blogia mobiiliversioksi, puhelimella on vaikea lukea tekstiä kun se on internetversiona vain. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.