Vuotuinen villasukka-arvonta

Meillä on kotona hipihiljaista ja ainoa ääni, joka näppäimistön naputuksen lisäksi kuuluu on sateen ropina ikkunaan. Isämies oli armollinen ja lähti tyttöjen kanssa kaverinsa luo leikkimään, jättäen minut lepäilemään rauhassa. Lepoa nimittäin kaipailen, sillä keskiviikkona astelin Jorvin sairaalaan ja torstaina lumisateessa poistuin yhtä sappirakkoa kevyempänä. Vaikka leikkaus meni tosi hyvin ja vointi alkaa olla jo parempi, niin huomaan, että viikkokausien sairastaminen näkyy yleiskunnossa. Nyt voin onneksi vihdoin alkaa kunnolla paranemaan ja keskittymään tulevaan. 

Blogi on saanut osansa sairastelusta ja ollut verrattain hiljainen. Lupaan, että tästä pikkuhiljaa alkaa tippumaan juttua useammin - täytyy vaan voittaa tämä writers block. 


Mutta hei! Vähän jotain kivaa tähän väliin. Nimittäin havahduin siihen, että on lokakuun loppu jo ja jo perinteeksi muodostunut villasukka-arvonta on aiempina vuosina ajoittunut lokakuulle, joten miksipä ei tänäkin vuonna. 

Jos siis varpaitasi paleltaa ja kaipailet lämmikettä, niin kommentoi ja kerro mitä sinulle kuuluu ja millaiset sukat tahtoisit. Samalla saa heittää postaustoiveita ja -ideoita, jos sellaisia on. Arvontaan voi osallistua ensi viikon sunnuntaihin 5.11 asti. 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

34 kommenttia

 1. -Aikku-
  Tartuin heti tuohon sukka arvontaan, en osaa itse kutoa saman kokoisia sukkia ja mieheni käyttää joka päivä sekä yö villasukkia joten hänelle sukat haluaisin. Hänen koko on 43-44 siinä main ja värillä ei ole kovinkaan paljon väliä, vaikka siniharmaat tai ihan siniset.

  aiholapp lailanet.fi

  VastaaPoista
 2. Mukaan tarpeelliseen villasukka arvontaanja tytölle antaisin kokoa 36-37 pinkin värisenä vaikka.ja kiitos hyvää kuuluu vaikka pimeetä onkin. Salli.moilanen35@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Miehelleni olisi villasukat tarpeen :) Koko noin 43-44. Väreillä ei ole niinkään väliä :)
  nannaliini10@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Äidille villasukat :) Kokona on 39. Vihreän sävyiset olisivat hänen mieleensä :)
  sirkkulitm@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Miehelleni tulisi tarpeeseen kokona 45. Kivaraidoitus voisi olla nätti. Lasten vaatteita on kiva seurailla blogissa.
  paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Miehelleni sini- tai harmaansävyiset sukat :) Koko 44
  ellijapii@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olen aina haaveillut jostain letti- tms. kuviovillasukista itselleni. Osaan tehdä vain ihan tavallisia. Väri voisi olla vaikka jotain pinkki/violetti/purppura... Sellaiset piristävän väriset, ei liiaan vaaleat :) Kokoni on 39-40.
  -minttu47-
  minttu47@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Olis ihan superia saada sun tekemät sukat, itse en osaa tehdä mitään käsitöitä. Värinä ehkä jotain harmaa/vaal.pun/musta tms. , koko n. 40 :) Parane pian nyt siellä että jaksat taas postailla! <3
  babystepblogi@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Ihan omille paleleville varpailleni toivoisin arpaonnea :) Kokoni on 38-39, värinä tykkäisin erikoisesti maanläheisistä sävyistä, tai sinisen sävyistä.
  -anneli-
  4nneli(at)outlook.com

  VastaaPoista
 10. Olo on toiveikas ja odottava. Joulun aikaa odotan kovasti. Villasukat itselleni tulisivat tarpeeseen. Kokoni on 38 ja tykkään harmaasta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 11. Ehdottomasti mukana! Olen jo pidemmän aikaa haaveillut sinapinkeltaisista villasukista (koko 40).. :D

  VastaaPoista
 12. Meille kuuluu hyvää, kiitos! Miehelleni sukkia toivoisin, raukka kun sai vaimokseen käsitöitä viimeiseen asti karttelevan tapauksen 😉
  Mielellään pitkävartiset koossa 45, väreinä Gambian lipun värit tai jotain ihan muuta eli kaikki käy.
  Pikaista paranemista ja voimia loppuvuoteen!

  VastaaPoista
 13. Kiitos, ihan hyvää kuuluu! Pienten lasten äitinä olisi kiva välillä ilahduttaa itseä ja siksipä olisi mahtavaa saada koon 40 villasukat. Kiva jos olisivat edes vähän koristeelliset. Väreistä tykkään turkoosista, sinisestä ja violetista. Toki esim. harmaa/beige sopii myös monen kanssa. Saavat olla vaikka monivärisetkin... Vain oranssi/sinapinkeltainen/myrkynvihreä-osastosta en tykkää.
  Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

  VastaaPoista
 14. Hyvää kuuluu tännekin. :) Villasukkia toivoisin itselleni, koko 37 ja olen aina haaveillut pitkistä palmikkosukista. <3 Postaustoiveena my day-postaukset.

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 15. Hyvää kuuluu! :) Miehelle toivoisin villasukkia, koko 44. Värillä ei ole niinkään väliä :) Eniten kiinnostaa diy-postaukset :)
  matsalikka@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kohtalaisen hyvää kuuluu, vaikka vielä on tähän alkaneeseen talveen totuttelemista. Villasukat voisivat hyvinkin auttaa siinä. :) Mukava myös lueskella aidon oloisia postauksia perhe-elämästämme. Piristää heti kummasti! Jos onni sattuisi suosimaan, toivoisin sukkia koossa 35. Monenlaisista väreistä pidän, joten niillä ei niin väliä. Ehkä pinkkiä, mustaa ja harmaata lankaa saattasin itse valita. hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 17. Hyvää kuuluu! Syksy on ollut piristävän vaihteleva eri mantereella. Kohta kotiin.<3 Olisipa kiva saada itselle palmikkovillasukat harmaan sävyssä. :) emilia_ho@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Ihana arvonta! Itse en ole nyt mukana arvonnassa, mutta kävin jakamassa sen blogini Facebook-sivulla, että vielä joku jolla varpaat palelee, ehtisi mukaan :)

  Lempeää toipumista toivon sinulle, goodbye sappirakko ja sen mukanaan tuomat terveysongelmat! :)

  VastaaPoista
 19. Itse en osaa tehdä kuin perussukkia. Haluaisin kuitenkin kauniit, napakat yksiväriset "kohoneule" sukat. Koko 37-38. Harmaasävyiset.
  mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Hyvää kuuluu, keittörempan ja maitopuklujen keskeltä :) Mutta väriä kaipaisin, villasukat joissa on kirkasta pinkkiä ja oranssia, ja joiden varsi yltäisi mukavasti vähän talvikenkien vartta pitemmälle :)

  VastaaPoista
 21. Harmaat cillasukat kokoa 39, malli olisi yllätys :)

  VastaaPoista
 22. valkoiset suht pitkävartiset, ei kovin paksut sukat (niin että mahtuisi kenkiin) - sellaiset kun saisi koossa 39-40 niin pysyisi talven varpaat lämpiminä ;-) ansode@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Joo,varpaita palelee...haluaisin sellaiset kunnolla pitkävartiset villasukat ja jalankoko ois 36-37. markettavesala@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Haluiain itselleni kokoa 37 jotkut pitkät naiselliset sukat, ehkä rusettia tai lettiä siinä 😁en osaa itse tehdä mitään , kokeiltu kyllä on 😂
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Hyvää kuuluu, flunssat on nyt takanapäin, toivotaan. Oltiinkin koko sakki todella kipeinä, Mynthonia meni ja Nessuja. Sukat puolisolle olisivat tarpeen, aika leveä vartiset saapassukat koko 44, tummat tai harmaat.
  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Pitkät valko-harmaat villasukat kokoa 38<3

  Jelena.nieminen(at)Hotmail.com

  VastaaPoista
 27. Apua miten ihana arvonta! :) Ostin juuri pojalle ihanat villasukat markkinoilta ja tajusin vasta myöhemmin että olisivat olleet itsellekin tarpeelliset. Kovasti paleli varpaita alkuviikosta kun oltiin puistossa ja viime joulunakin annoin muutamat villasukat lahjaksi, mutta harmillisesti tuntuu että usein sitä ei tule enää ajatelleeksi että itselleenkin voisi joskus ostaa jotain :) Tällä hetkellä ei vaan aika ja varmaan taidotkaan enää riittäisi moisiin, oon niin väsynyt että en tajua edes miten oon joskus jaksanut kutoa muille lahjaksi villasukkia :D Olisi kyllä ihanat jalassa sellaiset vähän pidemmät tummanharmaat tai harmaansävyiset koon 36-37 villasukat, joten pakkohan se on osallistua arvontaan <3

  kaakaokermavaahdolla@hotmail.com

  VastaaPoista
 28. irmeli.nieminen@hotmail.com2. marraskuuta 2017 klo 20.24

  38:n jalkaan mustaa...!Lahjaksi antaisin kun juuri sain itse lahjaksi villasukat!:)

  VastaaPoista
 29. Itsekkäästi itselleni kokoa 40. Ilman villasukkia ei talvi suju. Mieluiten violetti/lila/harmaa väritys.

  VastaaPoista
 30. Koon 33 värikkäät villasukat tulisivat tarpeeseen. 😍

  VastaaPoista
 31. Koon 33 värikkäät villasukat tulisivat tarpeeseen. 😍

  VastaaPoista
 32. Oih mähän kerkeen vielä mukaan villasukka-arvontaan. Mä oon itse sellainenkin vilukissa ja varsinkin täällä on villasukat jo jokapäiväisessä käytössä ja kun nää enkkulan talot on aika koleita! Koossa 38 ja mieluiten yksiväriset ja vähän pidempi vartiset. Plussaa olis joku ihana "kirjailu" , kun sä oit niissä niin taitava!

  VastaaPoista
 33. Hyvää kuuluu kiitos. Vähän flunssa kyllä verottaa voimia. Tahtoisin vaaleanpuna-harmaat taitasukat.
  Postaustoiveena Diy-jutut. Tykkään myös lukea postauksista, missä kertotaan ihan tavallisista arjen tohinoista.
  tanja.dahlstrom@kolumbus.fi

  VastaaPoista
 34. Mä niin luulin jo vastaanneeni tähän, mutta näköjään en ole. Voihan pöh.
  Arvontaan taitaa olla ihan liian myöhäistä osallistua mutta sanonpa silti, että tykkään itse kudotuista sukista ihan valtavasti.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.