Mitä taaperoille pukinkonttiin?

Muutama viikko sitten postiluukusta kolahti suuri lelukuvasto ja sitä selailtiin hartaudella pari päivää, kunnes se mystisesti katosi paperinkeräyslaatikkoon. Ensimmäistä kertaa tytöt ovat innostuneet tuollaisesta tänä syksynä - käytiin esimerkiksi taannoin ensimmäistä kertaa lelukaupassa ja he saivat valita itselleen yhdet lelut. Tähän asti leluja on kaupoissa toki ihailtu, mutta aina jätetty kauppaan. Vielä he eivät osaa jouluksi lahjoja toivoa, eikä meillä ole tarkoituksena joulunakaan överisti heitä lahjoa. Itse tahtoisin, että he kasvaisivat ajattelemaan lahjoja aina mukavana yllätyksenä, eikä koskaan itsestäänselvyytenä - myöskään siis syntymäpäivinä tai jouluna. 


Tänä vuonna teen suurimman osan tyttöjen lahjoista itse. Tuunailen heille esimerkiksi nukketaloa, joka jo tällä hetkellä on heidän huoneessaan, mutta vasta jouluksi sen sisustan leikkivalmiuteen. Lisäksi paketoin pukinkonttiin nukeille pari uutta vaatekertaa sekä ihan uudet nuketkin (joita en kyllä itse tee). Yhteisiä juttuja löytyy lisäksi maxi hamahelmiä ja jotain muita askartelujuttuja.  Askartelin tytöille itse myös joulukalenterin, jonka luukuista löytyy kuun aikana pieniä juttuja, joten näin kaikki lahjominen ei keskity jouluaattoon. Yksilöllisestikin tahdon heitä myös lahjoa ja jo nyt meiltä löytyy leluja, jotka ovat selkeästi toisen omia - esimerkiksi omat pehmokoirat. Neiti B:llä on luonteessaan selkeästi hieman insinöörinvikaa ja hänelle ajattelinkin hommata oman työkalupakin. Neiti A puolestaan saa leipomissetin, koska selkeästi osoittaa kiinnostusta sitä kohtaan. 

Kummeilta ja muilta läheisiltä ollaan toivottu esimerkiksi kylpyleluja ja lahjakortteja Sealifeen sekä HopLopiin. Kirjoja ja palapelejä ajattelin vielä toivoa, jos joku sattuisi lahjatoiveita kyselemään. Meidän tontuilta lähtee läheisille lapsille erilaisia lautapelejä ja myös joitain lahjakortteja sekä kirjoja.

Vaikka sitä yrittää pitää lahjamäärän kohtuudessa, niin silti näin listattuna tuo tuleva tavaramäärä vähän ahdistaa. Täytyy luopua jostain vanhasta sitten uuden tilalta. 

Mitä teillä löytyy lasten paketeista? 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.