3+3 kirjavinkkiä pukinkonttiin

Kirja on minusta aina mainio lahja ja usein ostankin kirjoja lahjaksi. Tänäkin jouluna pukinkonttiin on eksynyt useampi kirja ja ajattelin vinkata tämän joulun kirjasuosikkini teillekin. 


Mauri Kunnas toimii aina. Tähän jouluiseen satukirjaan on koottu kolme Kunnaksen tuttua tarinaa -  Joulupukki, Kaksitoista lahjaa Joulupukille sekä tietysti Joulupukki ja noitarumpu. Me ollaan otettu varaslähtö tämän kirjan kanssa ja lueskeltu sitä näin joulunodotuksen lomassa, mutta mainio lahja tämä olisi myös jouluksi. 


Tämän syksyn yksi kirjasensaatio lienee tämä Iltasatuja kapinallisille tytöille. Elena Favillin ja Francesca Cavallon kirja tutustuu sataan tyttöön ja naiseen, jotka ovat muuttaneet maailmaa tai omaa elämäänsä. Meidän tytöt eivät ihan vielä tätä kirjaa ymmärrä, mutta itse olen lueskellut tarinoita mielenkiinnolla. 


Emma Iivanaisen makeita joulujuttuja pursuileva opus on ollut minun joulun lempparini. Ostin kirjan itselleni jo alkukuusta ja olen inspiroitunut tästä kovasti. Plussaa siitä, että kirjan ohjeet ovat selkeitä ja helposti noudatettavia - myös sellaiselle, joka ei ole keittiössä kuin kotonaan. 


Lopuksi aikuisempaan makuun kolme opusta. Dan Brownin uutukainen toimi ja oli taattua laatua - ei yltänyt ihan Da Vinci koodin tasolle, mutta koukuttava yhtä kaikki. Camilla Läckbergin Noita koukutti myös ja sai ajattelemaan toiminnan ohella. Itselleni ostin pukinkonttiin Kristina Ohlssonin Syntitaakan, joka ilmestyi vasta näin joulukuussa. Odotan jo kovasti joulunaikaa kun voi käpertyä sohvannurkkaan lukemaan mummon ja vaarin viihdyttäessä tyttöjä. 


Onko teillä tapana ostaa kirjoja lahjaksi? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. Välillä ostan kirjoja lahjaksi. Lapsille on yleensä helppo ostaa kirjoja, mutta aikuisille vaikeampi. Varsinkin, kun monella on tosi erilainen maku kirjojen suhteen, kuin itselläni.

    Ostin meidän tytölle myös tuon Iltasatuja kapinallisille tytöille. Olen itse sitä lukenut miehelle. :D Menee kyllä muutama vuosi, että tyttö siitä ymmärtää. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.