Alkuvuoden kuulumisia

Tammikuu on jo puolessa välissä, enkä ole vielä hahmottanut tätä uutta vuotta ollenkaan. Meidän alkuvuosi on hujahtanut arkea elellen. Blogi on viettänyt jonkinlaista lomaa, koska arki kaikessa ihanuudessaan on aika tylsää ja jatkuva pimeys hankaloittaa valokuvausharrastusta - pelkkä tekstipaasaus on hieman tylsää kuitenkin. 

Meidän arkeen on kuulunut töitä, työharjoittelua ja päiväkotia. Siihen on sisältynyt myös rajaton määrä uhmaa ja kiukkua sekä onneksi vielä enemmän iloa ja naurua. Ollaan käyty hyppimässä HopLopissa, leikitty ystävien kanssa, vietetty Tupperware -kutsuja ja katseltu innolla luontodokumentteja Yle Areenasta. Neiti B sai häijyn korvatulehduksen viime viikolla ja ollaan paranneltu siis sitäkin. Vietettiinhän me myös hääpäivää ja juhlistettiin sitä ostamalla uusi pyykinpesukone.

Eilen minulla alkoi kauan odotettu loma ja pakkaillaan matkalaukkuun vähän kesäisempiä vaatteita, koska suunnataan tyttöjen sekä mummon ja vaarin kanssa nauttimaan auringosta Kanarialle. Ainakin siis reissujuttuja on tuloillaan kun pääsen ulkoiluttamaan kameraa pitkästä aikaa. Pikkuhiljaa kevään kuluessa myös blogi tulee varmasti aktivoitumaan, paljon kaikenlaista kivaa on tiedossa nimittäin. Olisiko teillä jotain postaustoiveita? Pitenevien päivien lisäksi varma kevään merkki on aina tulppaanit ❤

Miten teidän vuosi on lähtenyt käyntiin? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. Voi että, odotan innolla teidän reissukuulumisia! Instagramin puolella jo ihastelinkin teidän lomakuvia :) Täällä kans kovasti mietinnässä tulevan kevään / kesän reissu :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.