Haaveillen uuteen vuoteen

Näin uuden vuoden kynnyksellä on hyvä haaveilla ja miettiä, että mitä alkavana vuonna tekisi. Mennyt vuosi oli huikea - tehtiin ja koettiin paljon kaikenlaista ihanaa. Päällimmäisenä mieleen onkin jäänyt ne hyvät muistot ja vaikka siinä sivussa voinkin tosi huonosti, niin onneksi se on jo unohtunut. Tähän alkaneeseen vuoteen olen ladannut paljon odotuksia ja ajatuksia, koska nyt lähden vuoteen ihan uusin voimin. 


Opintoja töiden ohessa.

Tahtoisin töiden ohessa opiskella jotain pientä. En edes yritä mitään suureellista, mutta joku ammatillinen lisäopintokokonaisuus olisi mukava. Olenkin tutustunut opintotarjontaan ja löytänyt parikin mielenkiintoista opintokokonaisuutta. Tahtoisin myös palauttaa mieleen kouluaikana opiskellut saksan ja espanjan kielet - ehkä toisen näistä otan vuoden tavoitteeksi. 

Ulkomaanmatkoja.

Viime vuonnakin päästiin muutaman kerran reissuun ja se tekee hyvää. Minulla on suuri tarve nähdä muitakin kuin omia nurkkia ja tänä vuonna haaveissa on useampikin reissu perheen kesken. Myös Suomen sisällä tullaan reissailemaan, mutta erityisesti odotan noita ulkomaille suuntautuvia matkoja. 

Omaan hyvinvointiin panostamista.

Viime vuonna sairastaminen oli aikamoista ja toivon, että tänä vuonna päästään vähemmillä sairaspäivillä. Oma tavoitteeni on löytää arjesta aikaa omaan hyvinvointiin ja panostaa erityisesti kuntoiluun - voisihan tuota ruokavaliotakin vähän taas rukata parempaan kuntoon.

Vauvajuttuja.

Me ei edelleenkään aktiivisesti yritetä saada vauvoja, mutta toivon että tässä vuoden aikana asiassa tapahtuu jonkinlainen muutos. Minulla on äärettömän kova kaipuu saada lapsi ja jotenkin monella tapaa nyt olisi hyvä aika kasvattaa perhettä. Ja jos ei omia vauvoja vuoden aikana tule, niin aion keskittää rakkauteni ystävilleni tulossa oleviin pienokaisiin. 

Omat synttärit.

Täytän tänä vuonna pyöreitä ja haaveilen, että juhlistaisin tätä jotenkin. Suunnittelin jo övereitä kesäisiä grillipirskeitä hattarakoneineen ja pomppulinnoineen, mutta saa nähdä miten tulen juhlinnat toteuttamaan. 

Tytöille harrastus.

Tahtoisin aloittaa tyttöjen kanssa jonkin harrastuksen, koska he varmasti siitä jo nauttisivat. Todennäköisesti se tulisi olemaan jotain liikunnallista - ollaan pohdittu sirkuskoulua, tanssitunteja tai yleisurheilukoulua. 

Ajan antamista ystäville.

Tänä vuonna aion viettää entistä enemmän aikaa ystävien kanssa. Toivon, että saisin heräteltyä jonkin aikaa horroksessa olleita ystävyyssuhteita uudelleen eloon ja rakennettua ystävistäni taas sen perheen, mitä he aiemmin olivat. Vanhojen ystävyyksien aktivoinnin lisäksi aion keskittyä uusiin tuttavuuksiin ja syventää jo löytyneitä uusi ystävyyksi. 

Mitä suunnitelmia teillä on tälle vuodelle?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut


7 kommenttia

 1. Ihania fokusalueita ja haaveita tälle vuodelle <3 Minulla on päällimmäisenä vain mielessä se, että pääsisimme pian muuttamaan meidän uuteen taloon. Iiik. En malttaisi odottaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Tuo talonrakennus ja muutto on kyllä mieletön juttu! Seurailen sitä innolla :)

   Poista
 2. Mun suunnitelmat on paremminkin haaveita, koska kaikkiin en voi vaikuttaa itse, voi vaan koittaa toivoa kovasti :p Yksi tällainen on ois oma koti<3 Ja suunnitelma kans oma hyvinvointi, näin raskauden jälkeen.

  Pidän peukkuja etenkin vauvajuttuun! Mulla itsellä oli ihan fyysisestikin pakottava olo saada vauva, ennenkun plussattiin tästä edellisestä. Se osaa olla yllättävän hallitseva olotila kyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveita ne aina vaan onkin nuo suunnitelmat :) Tuo tarve saada vauva on kyllä kovin hallitseva tunne, mutta täytyy jatkaa toivomista vaan jos jossain vaiheessa tärppäis <3

   Poista
 3. Meidän suunnitelmia ovat, nyt ihan ensiksi naimisiin meno, sitten mulle paperit vetämään green cardiin, muutto yhdysvaltoihin ja myös se toinen lapsi on haaveissa! :) katsotaan mitkä näistä toteutuvat, päällimmäisenä itsellä olisi toiveissa uusi tulokas! Tsemppiä myös teille siihen ja kaikkiin muihinkin tavoitteisiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ihan pieniä suunnitelmia teillä! :D Tsemppiä kaikkiin <3

   Poista
 4. Ihania haaveita! Varmasti saavutettavissa, ja jos siltä näyttää, ettei kaikki tänä vuonna, niin sitten ehkä ensi vuonna!

  Omat haaveeni ja suunnitelmani tälle vuodelle koskevat lapsien ja perheen sijaan ihan omia aikuisen naisen asioita. Haluan pudottaa painoa reilusti. Oman hyvinvoinnin ja peilikuvan takia :) Nyt on varsinainen sisuvaihe päällä ja eka viikko on sujunut helposti ja mikä parasta, ennen joulua puristanut takki menee jo mukavasti kiinni, siitä saa lisäpontta dieettiin!

  Toinen haaveeni on saada töissä ns. ylennys. Itsestäni ei riipu se, tuleeko kyseinen paikka avoimeksi, mutta olen saanut tietoa, että saattaa tulla ja minulla on vakaa aikomus napata sitten kyseinen paikka itselleni :).

  Ai niin, on vielä kolmas ja se kyllä koskeekin tavallaan koko perhettä. Haaveenani on siivota koko koti vuoden aikana lattiasta kattoon mitään kaapin nurkkaa tai varaston hyllyä unohtamatta. Tätä olen suunnitellut jo pari vuotta, mutta aina aika kuluu niin nopeasti ja talo on aika iso...saa siis nähdä!

  Ihanaa tätä vuotta koko teidän perheelle!

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.