Lomakuulumisia

Kotiuduttiin aamuyöllä tyttöjen kanssa reissusta. Aurinko helli ja loma teki hyvää, mutta onpa ihana olla taas kotonakin. Nukuttiin superhyvin omassa sängyssä ja nyt rauhassa ollaan vaan, uloskaan tuonne kylmään ja märkään ei kovasti tee mieli. Isämiehelläkin on onneksi vapaa päivä, niin tytötkin saa nauttia isänsä seurasta - melkoinen isäikävä oli jo loppureissusta. 

Näiden meidän likkojen kanssa on kyllä ilo reissata, niin hienosti he pääasiassa käyttäytyvät. Pientä uhmakiukkua ja väsymystä oli välillä ilmassa, mutta se on ihan normaalia. Me nautittiin lomalla auringosta, rakenneltiin hiekkakakkuja rannalla, kastettiin varpaita meriveteen ja syötiin vähän liian monta jätskiä. Käytiin eläinpuistossa ihmettelemässä papukaijoja ja apinoita sekä juhlittiin vaarin pyöreitä vuosia. Tytöillä oli eka kertaa lentokoneessa omat paikat ja lennotkin meni suhteellisen hyvin. 










Saatte ihan urakalla lueskella meidän reissujuttuja kunhan ollaan vähän päästy kiinni arkeen. Nyt minun pitäisi käydä tuon odottavan pyykkivuoren kimppuun - matkan aikana meille oli kotiutunut uusi pyykinpesukone, aikamoista luksusta!

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.