Viikon arkiruoka: Katkarapupasta

Kalaruoat eivät ole vahvuuksiani, mutta yritän kehittyä sillä saralla. Isämies rakastaa lohta ja tytötkin söisivät mielellään vaikka joka päivä kalaa, itse en vain kovin suuri kalan ystävä ole. Katkaravut ovat hyvä vaihtoehto merenelävien maailmasta, vaikkakaan eivät omaa yhtä paljon hyviä puolia kuin kala. 

Kermainen katkarapupasta
noin 4 hengelle

noin 300 g pastaa

1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl ruokakermaa
valkopippuria
mustapippuria
chilijauhetta
suolaa
loraus sitruunamehua
200 g katkarapuja

Laita ensin pasta kiehumaan. Silppua sipuli ja valkosipuli pieneksi. Kuullota sipulia öljyssä kunnes kirkasta ja lisää valkosipuli. Paistele hetki ja lisää joukkoon kerma sekä tomaattipyree. Sekoittele kunnes kastike on tasaista ja mausta sekä lisää sitruunamehu. Anna kastikkeen porista kunnes pasta on valmista ja lisää aivan lopuksi katkaravut. Kuumenna kastike vielä kiehuvaksi, valuta pastat lävikössä ja lisää kastikkeen joukkoon. Ripottele pastan pinnalle vielä hieman tuoretta persiljaa ja rouhaise vähän mustapippuria. 


Viikon arkiruoka on postaussarja, missä jaan teille helpon ja meillä hyväksi todetun arkiruoan. Toivottavasti näistä resepteistä on iloa myös teille, käythän kertomassa jos testaat! Reseptit viikon arkiruokiin löydät arkiruoka -tagin alta. Osa resepteistä on omia kehitelmiäni, mutta osa on variaatioita muiden resepteistä, lisään aina linkin alkuperäiseen ohjeeseen.
--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.