Ihana hiihtoloma

Vuorokaudessa ei meinaa riittää tunnit kaikkeen siihen, mitä pitäisi saada tehtyä. Kun pakkaa sekoittaa vielä kaksi pientä muuttuvaa tekijää, jotka ansaitusti ottavat aika paljon äitinsä aikaa, niin kiirettä meinaa pitää. Meidän reissukevään kenties odotetuin matka starttaa perjantaina kun lentokoneen nokka kääntyy kohti läntistä Afrikkaa, mutta palataan vielä hetkeksi tuohon viime viikon hiihtolomareissuun. Ja olipa se kiva reissu! Mummon ja vaarin kanssa ajeltiin Iso-Syötteelle ja vietettiin siellä viikko rentoillen. Hiihdettiin, saunottiin, pulkkailtiin, paistettiin makkaraa ja nukuttiin paljon pitkiä päiväunia. Ajeltiinpa yhtenä päivänä myös Ranualle moikkaamaan jääkarhuja. 

Olen aina ylpeä meidän reissuneideistä pitkien ajomatkojen jälkeen, koska he jaksavat tosi hienosti istua ja olla. Tälläkin kertaa matkat meni tosi hyvin - menomatkalla oltiin pari päivää Jyväskylässä, mikä kivasti lyhensi matkaa, mutta tulomatka ajettiin yhtä kyytiä. Tytöt lukivat kirjoja, katselivat tabletilta Pikku Kakkosta, ihailivat maisemia ja torkkuivat. Viihdykkeiden lisäksi meillä oli mukana paljon eväitä ja niitä naposteltiin kun alkoi kyllästyttää. Pysähdyttiin muutaman kerran niin, että päästiin jalottelemaan ja tytöt saivat leikkiä huoltoasemien leikkipaikoilla. Onneksi lomaillessa  harvemmin on hirveä hoppu, niin pystyttiin ajamaan tyttöjen ehdoilla. 









Omasta puhelimestani ja kameran muistikortilta löytyy aika rajaton määrä kuvia lumisesta luonnosta. Meillä sattui säät kohdalleen ja luontoäiti näytti parhaita talvisia puoliaan. Mielettömän kaunista! 

Nyt pitäisi orientoitua pakkaamaan toppavaatteiden sijaan rantavermeitä ja kaivaa jostain esille omakin uimapuku. Lisäksi pitäisi nähdä kaikkia kavereita, hoitaa noin miljoona asiaa ja keksiä anopille joku tuliainen - kääk. Onko postaustoiveita tulevaan reissuun liittyen? Pitäisi keksiä joku uusi näkökulma Gambiaan - aika monta puolta jo tullut koluttua. 

Onko teidän perheessä vietetty hiihtolomaa? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.