Viikon arkiruoka: Kermainen kanapasta

Jos mielesi tekee jotain ihan syntisen hyvää ja kermaista, niin kannattaa kokeilla tätä. Tämä on sellainen ruoka, joka syödään aina loppuun ja pannukin putsataan leivänpalalla. Terveellistä tämä ei millään sorttia ole, joten kovin usein tätä ei tule tehtyä, mutta silloin kun haluaa herkutella, niin tämä toimii aina. 


Kermainen kanapasta
4 hengelle

1 pkt pekonia (tai kanapekonia, kuten meillä)
noin 350 g maustamattomia kanasuikaleita
200 g ranskankermaa
2 dl ruokakermaa
200 g fetajuustoa
mustapippuria

noin 300 g pennepastaa

Silppua pekonit pieneksi ja laita pannulle kuumenemaan. Kun pekonit ovat kuumenneet hetken ja rasva alkanut irrota, lisää pannulle kanasuikaleet ja ruskista. Kanojen saatua kauniin värin, lisää pannulle ranskankerma sekä ruokakerma ja murustele joukkoon vielä feta. Mausta kastike mustapippurilla ja anna porista noin 10 minuuttia. Keitä sitten pasta ohjeen mukaan ja valuta lävikössä. Sekoittele pasta kastikkeen joukkoon ja ripottele koristeeksi hieman persiljaa sekä rouhaise päälle vähän mustapippuria. 

Tarjoile raikkaan salaatin sekä patongin kera - sillä patongilla on hyvä putsata lautanen ruokailun jälkeen. 

Viikon arkiruoka on postaussarja, missä jaan teille helpon ja meillä hyväksi todetun arkiruoan. Toivottavasti näistä resepteistä on iloa myös teille, käythän kertomassa jos testaat! Reseptit viikon arkiruokiin löydät arkiruoka -tagin alta. Osa resepteistä on omia kehitelmiäni, mutta osa on variaatioita muiden resepteistä, lisään aina linkin alkuperäiseen ohjeeseen. 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut




2 kommenttia

  1. Nam nam kuulostaapa hyvältä. Tämä lähtee kokeiluun. T. Anna

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.