Lapsimessufiiliksiä ja pikalippuarvontavinkki

Neiti B vetelee sikeitä, neiti A touhuaa ja itse suunnittelen nostavani jalat ylös hetkeksi jahka saan tämän naputeltua. Mieli on kevyt, mutta jaloissa tuntuu parin päivän messuilut. 

Mutta olipa kivat messut! 

Eilen suuntasin paikalle itsekseni ja tänään mentiin lasten ehdoilla. Tämä oli tosi toimiva ratkaisu, nimittäin eilen sain huoletta shoppailla ja tutkia eikä tarvinnut pohtia lasten viihtyvyyttä. Tänään puolestaan koluttiin leikkipaikkoja ja katseltiin koiratanssia, eikä ollut kiire mihinkään. Kivoja löytöjäkin tein, mutta onnistuin pysymään ihan kohtuudessa kuitenkin. 
Instagramin puolella vielä pika-arvonta pariin messulippuun - jos olet huomenna suuntaamassa paikalle, niin käyhän osallistumassa! 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

7 kommenttia

 1. Aivan ihannetilanne olisi kyllä, kun pääsisi toisena päivänä yksikseen ja toisena päivänä tuon lapsen kanssa :) No, sujui se yhdistää shoppailut ja touhuilut onneksi tuon yhden taaperon kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan loistava ratkaisu, että pääsi yksin ja lasten kanssa :) Näinkin sinut tänään, mutta jonotettiin just Siljan onnenpyörään niin en päässyt moikkaamaan. Toivottavasti oli kivat messut!

   Poista
 2. Voi kun ois itekkin päässyt toisena päivänä ilman lapsia, mutta mies oli koko viikonlopun töissä joten lasten kanssa mentiin molempina päivinä 😅 Onneksi ei ollut tarkoitus pahemmin mitään shoppailla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä helppoa ilman lapsia! :) Ehkä ensi vuonna sinäkin pääset ;)

   Poista
 3. Oli kivat messut!
  Mulla tosin aika vähän loppui kesken. Piti myös tänään mennä, mutta tuli pari muuttujaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kivaa! :) Onneksi pääsit kuitenkin messuilemaan, vaikka olikin muuttujia :)

   Poista
 4. Tuo onkin hyvä tapa osallistua messuihin, ensin itsekseen rauhassa shoppailemaan ja sitten myöhemmin lasten kanssa touhuilemaan :D

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.