Messutärpit Lapsimessuille (ja lippuarvonnan voittaja)

Mun suunnitelmissa on messuilla tänä vuonna sekä yksin että perheen kanssa. Yksin saan rauhassa kiertää ja tutkia - ostoslista ei ole pitkä, mutta aina voi hypistellä. Minulle ihan uusi ja ihmeellinen maailma on yksikkörattaat ja niitä toivoisin pääseväni koeajamaan messuilun lomassa. Lasten kanssa voi sitten keskittyä ihmettelemään menoa ja meininkiä sekä tutustua Eläinystäväni -tapahtumaan. Tytöt varmasti innostuvat myös satuhahmokulkueesta ja Vekarat-lavan ohjelmasta. Tyttöjen kanssa tulee varmasti vietettyä myös aikaa ainakin Hop Lopin alueella ja Bobbles -leikkipaikalla. Isämies puolestaan varmasti kuluttaa jonkin verran aikaa OutletExpon puolella, joten sopivasti jokaiselle jotakin. 

Viime vuonna messuilla oli paljon uusia tuttavuuksia, joihin halusin tutustua, mutta tänä vuonna tuntuu, että suurin osa yrityksistä on edes jollain tapaa tuttuja. On kuitenkin monta sellaista yritystä, joihin on kiva tutustua lähemmin ja odotan, että pääsen hipelöimään esimerkiksi muutaman yrityksen vaatteita. Aion myös bongailla messuilta tarjouksia - tottakai. Erityisesti tähtäimessä on joku risteilytarjous sekä toivon, että Muumimaailmaan saisi jonkun alennuskupongin. 

Messukeskus
Messukeskus
Bongailin näytteilleasettajista ne itseäni eniten kiinnostavat ja ajattelin jakaa ne teillekin:

Aarrekid 6c10

Aarrekidin kevään vaateuutuudet kiinnostavat kovasti. Toivon löytäväni tytöille jotain kesäistä kivaa. 

EK for kids 6m19

Ihanat puiset lelut ja sisustusjutut ilahduttavat aina. Tällä kertaa suunnitelmissa on ostaa parit vauvalahjat ja ehkä yksi synttärilahjakin.

For Minis & Mommies 6g30

Tytöt tarvitsee kipeästi uudet tossut päiväkotiin, joten FMAM on luonnollinen suuntima. Lisäksi haluan hipelöidä kevään uuden malliston vaatteita. Tytöille saattaa tarttua matkaan vaikka Tiny traveller -paidat.

Happy Smile oy 6k61

Tämä minua kiinnostaa konseptina ja haluan tutustua siihen tarkemmin. Kaipaan vinkkejä siitä, miten tehdä lasten hampaiden hoidosta vielä helpompaa ja lapsille kivempaa. Messuostoslistalla on muuten myös pastilleja - täytyypä tsekata saisiko niitäkin täältä. 

Kaiko clothing company 6e20 

Kaikolla on ihania vaatteita, mutta meille ei ole vielä kotiutunut yhtään. On kiva päästä tutkimaan ja hipelöimään vaatteita, ehkä jotain tarttuu mukaankin. 

Kirpunkoti 6h10

Olen kaipaillut syntymäjulistetta tytöistä yhdessä ja ehkä nyt vihdoin sellaisen tilaan.

LilJo & Vilja 6m43

Tosi kiinnostava uusi tulokas vaatemarkkinoille!

Miina ja Manu 6n69

Tyttöjen lemppari, joten pitäähän se käydä kurkkaamassa.

Oot niin ihana 6h74

Tytöillä on omat Oot niin ihana -vauvakirjat ja tahtoisin ehkä ostaa tulevallekin oman. Se lienee ajankohtaisempaa vasta syksyllä, mutta nyt voisin tutkailla lisäsivupaketteja tyttöjen opuksiin. Oot niin ihana -ständillä on huhujen mukaan myös valokuvauspiste ja haaveilen, että saataisiin napattua koko perheen yhteis messukuva.

Ommellinen 6f20

Kaipaan itselleni kesäksi maximekkoa ja Ommellinen on vahva ehdokas.

Story of Roo 6e40

Toinen ihana vaatemerkki, mitä meille ei kuitenkaan ole vielä kotiutunut. Melko varmasti kesäksi mukaan tarttuu tytöille jotkut mekot.

Taival 6e31

Kevään mallisto kiinnostaa.

Valkama 6e20  

Tytöille kesäksi uudet rusettipannat ja kenties jotain muutakin tukkahärpäkettä. Lisäksi kiinnostaa uusi vaatemallisto ja erityisesti sen hameet. 

--

Lisäksi kiinnostaa moni muu, mutta en viitsinyt tehdä ihan loputonta listaa - näistä on hyvä aloittaa. 


Mitä sinä lähdet bongailemaan messuilta? 

Lippuarvonnassa onni suosi Siinatar -nimimerkillä kommentoinutta osallistujaa. Voittajalle on laitettu sähköpostia.


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut


4 kommenttia

 1. Mä odotan vaan kovasti sitä,että pääsee näkemään livenä lastenvaatteita eri valmistajilta. Se on niin eri kuin tilata netin kautta!
  Toivottavasti sulle tulee hyvät messut ja teet hyviä löytöjä♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta kyllä oli päästä hipelöimään livenä lastevaatteita! :) Toivottavasti sullakin oli kivat messut :)

   Poista
 2. Messuilla on kyllä niin paljon katseltavaa ja nähtävää. Jopon skeittilaudat on vain kympin niin sellaista ollaan vähän ajateltu, kun poika usein skeittilaudoista puhunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä paljon kaikenlaista! Vähän meinasi iskeä ähky :D

   Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.