Äitikirja

Me ollaan vietetty äitienpäivää mummolassa rentoillen. Käyty puistossa ja leikitty pihalla. Syöty hyvin ja herkuteltu kakulla. 

Äitienpäiväksi bongasin monissa blogeissa kiertäneen Tehtävänimikkeenä Laura -blogista lähtöisin olevan hauskan äitikirjan ja pohdiskelin omia vastauksiani.

Kuinka monta lasta: 2 ja kolmas tulossa ❤

Minkä ikäisenä tulit ensimmäistä kertaa äidiksi: 26 -vuotiaana

Kun sain tietää olevani raskaana, millaisia tunteita se herätti: Molemmilla kerroilla epäuskoa ja ihmetystä. Mutta myös valtavan onnentunteen. 

Kuvaile synnytystä kolmella sanalla: Yllättävä ja lopputulos palkitsee

Parasta äitiydessä: Rakkaus. Se, että saa olla maailman tärkein ihminen jollekin.

Pahinta äitiydessä: Tunteiden vuoristorata.  

Must have tavara joka helpottaa äitiyttä: No se puhelin. Vaikkei se äitinä olemista helpota, niin sillä on paljon muita helpottavia rooleja.

Must have tavara vauvavuodelle: Ehkä tutti. Tai oli ainakin ensimmäisen vauvavuoden aikana suuri helpotus, nyt seuraavalle en tiedä tullaanko moista antamaan ollenkaan.

Paras arkiruoka: Munakas. Maistuu aina ja valmistuu nopeasti. Siihen on aina ainekset jääkaapissa ja siihen voi upottaa melki mitä vaan.

Olen hyvä äiti, koska: Laitan lasten tarpeet aina etusijalle ja yritän tehdä heidän elämästään mahdollisimman vakaata sekä turvallista.

Parasta lapsiperheen arjessa: No se arki. Yhdessäolo ja touhuaminen. On paljon kivempi pestä pyykkiäkin, kun apuna on kaksi rakasta.

Pahinta lapsiperheen arjessa: Kaoottisuus, joka hetkittäin yllättää. Kun kaikki kaatuu yhtäkkiä niskaan, eikä oma pää pysy mukana.

Äitiydessä minut yllätti positiivisesti: Se, ettei mikään oikeastaan muuttunutkaan, vaikka kaikki muuttuikin.

Minun vinkkini äideille: Älä stressaa!

Minun mottoni arjessa:  Go with the flow ❤

Kun lapset menevät illalla nukkumaan minä: Tällä hetkellä kömmin itsekin nukkumaan samaan aikaan. Mutta mielelläni myös lukisin kirjaa tai kirjoittaisin blogia tai katselisin elokuvaa isämiehen kainalossa.





Toivottavasti teillä on ollut mukava äitienpäivä!

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.