Kiitos kesä, tervetuloa syksy!

Kesä oli ihana - pitkä, kuuma ja suhteellisen huoleton. Nyt on kuitenkin ihana pakata kesävaatteet kaappiin ja kaivaa esille pehmeät neuleet ja villasukat. Syksy on ehdottomasti oma lempivuodenaikani ❤

Meidän kesä oli tosiaan suht huoleton. Isämiehellä ei ollut ollenkaan lomaa, mutta saatiin varastettua monta yhteistä kesäpäivää siitä huolimatta. Me taas tyttöjen kanssa lomailtiin pitkälti koko kesä tai siltä se ainakin tuntui. Seikkailtiin kaupungissa ja tehtiin paljon retkiä lähelle ja kauemmas. Kesän tarkoituksena oli nauttia  tyttöjen kanssa touhuilusta ennen vauvan syntymää ja siinä kyllä onnistuttiin. 

Mutta nyt on ihana kun ilmassa tuoksuu syksy ja luonto alkaa saamaan syksyisiä värejä. Haaveilen pitkästä metsäretkestä Nuuksiossa tyttöjen kanssa, mutta voi olla etten jaksa enää lähteä pitkälle retkelle. Seikkaillaan kuitenkin lähimetsässä, mikä on ihan huippu paikka touhuilla. Siihen jaksaa myös kävellä, vaikka välillä supistaa ja liitoskivut vaivaa.   

Minulla on kuitenkin nyt ollut vähän vaikeuksia orientoitua syksyyn, kun ollaan vähän sellaisessa välitilassa. Odottelen vaan, että vauva syntyisi ja päästäisiin aloittamaan elämä taas uudenlaisena perheenä. Toisaalta taas on sellainen olo, että pitäisi vielä nauttia näistä hetkistä kun on kädet vapaana ja ehtiikin jotain. 








Miten teidän syksy on alkanut? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.