Kaksi kuukautta

Reilu kaksi kuukautta on vierähtänyt siitä, kun viimeksi teille tänne kirjoittelin. Syksy meni ja talvi alkaa olla käsillä. Kaksi kuukautta olen pohdiskellut blogin kohtaloa tulematta oikeastaan mihinkään lopputulokseen - paitsi olen todennut, että en ole vielä valmis tätä lopettamaan. On vaikea tarttua asiaan ja keksiä mistä aloittaa. 

Kahdessa kuukaudessa on tapahtunut kaikenlaista. Suurimpana mullistuksena meidän elämässä lienee tuo meidän pienen pojan syntymä. Hän lopulta saapui syyskuun lopulla ja on valloittanut kaikkien sydämet olemuksellaan. Me ollaan siis opeteltu arkea viisihenkisenä perheenä ja se alkaa pikkuhiljaa jo sujua aika hyvin. Tytöt ovat ottaneet hienosti hoitaakseen isosiskon roolin ja innokkaasti pitävät huolta pikkuveljestään.


Viime viikko meni touhutessa ristiäisiä ja nyt nekin ovat onneksi ohitse. Saadaan keskittyä tähän arjen elämiseen ja rauhoittua. Meidän pieni mies on onneksi suhteellisen tyytyväinen vauva, kuten sisarensakin olivat pienenä. Vaikka tämä vauva-arki on vähän yllättänyt intensiivisyydellään, niin melko helpolla ollaan päästy. Kun vielä itse oppisin sen, että vauva tosiaan nukkuu päivisin useamman tunnin ja voisin itse touhuilla kaikenlaista - olen tyytyväisenä lepäillyt aina vauvan uniajan, mutta nyt voisi lepäily alkaa riittää.

Mitäs teidän syksyyn kuuluu?  

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. Onnea pikkuisen johdosta! Kovin hurmaava on hän. <3 Kiva kun vielä jatkat kirjoittamista. :)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.