Joulukuun kiireet

On se hyvä, etten lupaillut mitään joka päiväistä joulukalenteria! Tämä alkukuu on ollut melkoinen härdelli. Tytöt olivat vuorotellen vähän kipeitä viime viikolla, yskäisiä lähinnä, mutta pidettiin kuitenkin väliviikko päiväkodista. Sairastaminen ei kuitenkaan haitannut menoa, kun yskiminen ajoittui pääasiassa yöaikaan, niin touhuttiin koko viikko kaikenlaista. Tehtiin vähän jouluostoksia ja käytiin passikuvissa Itiksessä. HopLoppailtiin pariinkin otteeseen, kun hommattiin BlackFriday tarjouksena kuukausikortti. Leivottiin pipareita ja askarreltiin joulukortteja. Pelailtiin paljon pelejä ja vietettiin leffailtaa. Meillä oli ihan huisin kiva viikko, mikä kruunautui vielä laivareissulla. 

Nyt palataan arkeen ja tytöt ovat tänään päiväkodissa. Oli ihana viedä heidät aamulla hoitoon, kun pihalla vastaan juoksi joukko ystäviä, jotka hyppäsivät kaulaan. Vaikka olen tämän kuluneen viikon aikana useampaan kertaan pohtinut, että miksi tytöt päiväkodissa ovat kun meillä oli niin kivaa kotona, niin totesin tänään että heille muutama päiväkotipäivä viikossa on hyvä juttu. 


Minä nautin hetken vielä rauhasta kun minimies nukkuu ja yritän saada joulukortit lähetyskuntoon. Vielä pitäisi siivota ennen kuin haetaan tytöt kotiin ja illalla taidetaan leipoa taas vähän pipareita. 

Miten teidän joulukuu on startannut?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.