Junibackenissa

Tehtiin joulukuussa perheen pikkujouluristeily Tukholmaan. Tytöt olivat toivoneet laivareissua kesästä asti ja pakko myöntää, että itsekin innoissani lähdin risteilylle. Risteily on ihanan helppo tapa matkustaa lasten kanssa ja ainakin me olemme olleet aina hyvin tyytyväisiä Siljan laivoilla. On jotenkin helppoa, että ei tarvitse kuin vetäistä kengät jalkaan ja suunnata leikkipaikalle touhuamaan tai ihmettelemään laivan muita juttuja. Tytöt olivat erityisen innostuneita akrobaattiesityksistä ja käytiin myös Hevisauruksen keikalla sekä muumidiskossa. Ja hauskaa oli! Ruokailut hoidettiin tälläkin kertaa buffetissa, joka on ihanan helppo lasten kanssa. Kaiken kaikkiaan helppoa reissaamista. 

Tukholmassa suunnattiin Junibackeniin. Olen itse käynyt kerran aiemmin, aikana ennen lapsia. Olin pihtaillut tätä kohdetta, vaikka ollaan lasten kanssa useamman kerran Tukholmassa käytykin - halusin, että he ovat sen verran isoja, että saavat mahdollisimman paljon siitä irti. Ja olipahan onnistunut vierailu! 

Junibacken oli ihana ❤











Tytöt innostuivat leikkimään Satutorilla ja leikittiinkin Katto Kassisen kodissa ja moikattiin Herra Pesosta. Tyttöjen lemppareita oli matkailu lentokoneella ja nakkikioskin pitäminen. Satutorin jälkeen suunnattiin satujunaan ja se oli minun lemppari. Tytöt vähän jännittivät, mutta oli matkan varrella myös paljon mielenkiintoista nähtävää. Satujunan jälkeen leikittiin tosi pitkään Huvikummussa ja ihana ylläri oli, kun satuttiin paikalle lauluesityksen aikaan. Vaikka lauleskeltiin ruotsiksi, niin kaikki lapset innostuivat mukaan rummuttamaan ja tanssimaan. Huvikummussa touhuten vierähtikin tosi hyvin aikaa, välillä käytiin alakerran sirkusravintolassa syömässä ja palattiin vielä ylös leikkimään. Ennen lähtöä ehdittiin leikkiä vielä ravintolan jälkeen olevassa leikkihuoneessa, missä oli esimerkiksi walk-in nukketalo. 

Kaiken kaikkiaan todella hyvä kohde koko perheelle. Lapset viihtyivät hurjan hyvin ja itse myös. Ainut miinus meiltä oli se, ettei sisälle pääse rattaiden kanssa, onneksi minimies nukkui vauvukopassa koko vierailun ja hengaili isämiehen kanssa lähinnä kahviossa ja Huvikummulla. Ravintolassa oli hyvät lounasvaihtoehdot ja syötiinkin siinä, mikä oli juuri sopiva lounas ennen laivan buffettia.

Mennään ehdottomasti kesällä uudestaan, kun myös pihalla on kiva leikkiä ja voidaan nauttia puutarhassa vaikka jätskit. 

Onko Junibacken teille tuttu paikka? 


--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook 




4 kommenttia

  1. Tää vaikuttaa kyllä niin kivalta paikalta! Talvilomalla ollaan menossa käymään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana paikka! Mää jo odotan kesää, että päästään uudestaan :) Toivottavasti teilläkin on kiva reissu!

      Poista
  2. Mekin kävimme joulukuussa, tykkäsimme kovin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes! :) Odotan jo sitä, miten lapset kasvaessaan saa aina vaan enemmän irti.

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.