Kolme kuukautta vanha

Oikeastaan minimies saavutti kolmen kuukauden rajapyykin jo viime vuoden puolella. Mietin jo, että ehdinkö kirjoitella kuulumisia ennen kuin neljä kuukautta pärähtää mittariin. Arjessa tuppaa olemaan kädet täynnä ja tämä kärsii siitä kyllä ensimmäisenä. Mutta ehdin! Joten tässä meidän kolme kuukautta vanhan kuulumisia ❤


4.1.2019

6 660 g
62,5 cm

Meidän pienen miehen kolmas kuukausi oli melkoisen vauhdikas. Hän sai ensimmäisen oman passin ja matkustettiin ensimmäisen kerran ulkomaille. Muutenkin joulukuu oli niin touhua täynnä, että välillä hirvitti pienen puolesta. Onneksi hän hyvin jaksoi menossa mukana. Ennen joulua minimies sairastui ensimmäiseen flunssaan, mutta sekin on onneksi jo hyvin parantunut. 

Edelleen minimies on perusluonteeltaan hyvin tyytyväinen. Hän ei itkeskele turhista, ainoastaan silloin kun on nälkä tai väsy. Nyt kolmen kuukauden iässä hän on alkanut viihtymään todella hyvin leikkimatolla ja tarttuu napakasti leikkimaton leluihin. Yhtä napakasti hän tarraa myös minun tukkaani ja kaikkeen muuhunkin kivaan, mikä ulottuville tulee. Siskojen kanssa touhuilu on parasta viihdettä ja onneksi siskot myös jaksavat veljeään viihdyttää. Tällä hetkellä kovasti yritetään kääntyä selältä vatsalle, mutta ihan vielä se ei ole onnistunut. 

Meillä on alkanut pikkuhiljaa tulla päiviin mukavaa rytmiä, joskin se häiriintyy melko helposti vielä. Yöt nukutaan pääasiassa ihan hyvin, yleensä hän nukkuu ensimmäisen unipätkän noin 22-04 ja toisen sitten syömisen jälkeen. Heräillään aamuisin yleensä kahdeksan maissa ja päivisin hän nukkuu parit pidemmät unet ja yhdet lyhyemmät torkut. 

Mennään edelleen täysimetyksellä, mikä on ihanaa ja sujuu hyvin. Neuvolassa puhuttiin juuri, että tuskin aloitellaan kiinteitä sen kummemmin ennen puolen vuoden ikää. Vaatteissa meillä on käytössä 62/68 kokoa pääasiassa, joitain 74 kokoisia housuja pitkäjalkaiselle pojalle jo sopii myös. 



Pieni hymypoika, joka valloittaa nappisilmillään ❤

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.