Lundby nukkekoti DIY

Ostin jo pitkän aikaa sitten tytöille nukkekodin, kun se kirppiksellä tuli vastaan. Suunnittelin ja suunnittelin sen tuunausta, koska se oli jo hieman kulahtanut ja kaipasi pientä piristystä. Suunnittelu kestikin odotettua kauemmin ja lopulta tytöt saivat nukkekodin leikkeihin vasta tänä jouluna. 

Oikeastaan oli ihan hyvä, että nukkekoti unohtui kaapin päälle, koska vasta nyt tytöt osaavat sillä leikkiä nätisti. Luulen, että vuosi sitten nukkekoti olisi vielä saanut kärsiä rajujen taaperoiden käsissä, mutta nyt he ovat jo taitavia leikki-ikäisiä ja osaavat (muistaessaan) kohdella nukkekotia paremmin. 

Tuunasin nukkekodista seinät ja lattiat. Ostin dc-fix tarraa lattioihin ja sillä saikin siististi laitettua lattiat kuntoon. Seiniin tilasin Minimaailmasta nukkekodin tapettia ja liimaa. Seinien tapetointi olikin melkoinen operaatio ja muutama ärräpää lensi sitä tehdessä, mutta viivottimen ja pitkän pinnan kanssa lopulta onnistuin jotenkin. Osassa seinistä on askartelupaperia ja sekin pelitti ihan hyvin, joskin yhtä siistiä se ei ole kuin tapettiseinät. Nukkekotiin löysin tavarat ennen joulua Lidlistä ja ainakin vielä olen tosi tyytyväinen ostokseen, koska ne paitsi näyttää kivalta, ne myös kestää tyttöjen leikeissä. Osa nukkekodin jutuista on minun lapsuudestani säästynyt.

Asukkaina meidän tyttöjen nukkekodissa on joulukalenterista paljastuneita pieniä prinsessanukkeja ja sekalainen seurakunta eläimiä, löytyy sieltä välillä legoukkeleitakin. 

Lidl dollhouse furniture

Lidl dollhouse furniture

Lidl dollhouse furniture

Lidl nukketalon kalusteet

Lidl nukketalon kalusteet

Lidl nukketalo kalusteet

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

2 kommenttia

  1. Aivan ihana! Itsekin oon haaveillut nukkekodista - kuinka sen saisi sisustaa ja lapset saisi sillä sitten leikkiä. Mahtava löytö! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Minustakin tämä on ihana :) Oli muuten yllättävän haikeaa luopua ja antaa tämä lapsille leikkeihin :D Teki mieli piilottaa kaappiin ja leikkiä itse kun lapset nukkuu..

      Poista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.