Neljä kuukautta vanha

Voihan minimies!

Hän on jo neljä kuukautta vanha ja jaksaa valloittaa sydämiä. 

Käytiin neuvolassa tsekkaamassa tän hetkiset mitat ja samalla lääkärisetä kertoi, että kaikki sujuu mallikkaasti.

7340 g
64,3 cm

Meidän minimies on iloinen ja tyytyväinen lapsi. Hän hymyilee ja nauraa paljon, eikä turhia itkeskele. Harmi tulee oikeastaan vain väsyneenä ja nälkäisenä, sekä tietty silloin kun sattuu. Vierastamaankaan hän ei vielä ole alkanut, vaan naureskelee kaikille yhtälailla. Hän viihtyy nykyään tosi hyvin leikkimatolla,  erityisesti silloin kun siskot leikittää. Hän myös leikkii mielellään käteen sopivilla leluilla, lemppari tällä hetkellä on tyttöjen vanha rapinalelu. Kovasti kiinnostaa tarttua kaikkeen ja saakin olla tarkkana, ettei jätä pöydällä teekuppia pienten käsien ulottuville. Ihan hetkessä vauvamaisuus on kadonnut ja tilalle on tullut isompi, ympäristöään enemmän hahmottava lapsi. 

Me mennään edelleen täysimetyksellä ja niin saa jatkua ainakin vielä reilu kuukausi. Katsellaan kiinteitä sitten lähempänä puolen vuoden ikää, voi olla että menee vähän ylikin aloitus. Kasvun suhteen kiinteiden aloituksella ei ole kiirettä. Pienet vaatteet ollaankin pakattu pois, nyt käytössä on joitain 62/68 kokoisia ja enenevissä määrin 68/74 kokoisia. Housut on edelleen melkein kokoa isommat, muuten jää lahkeet lyhyeksi. 

Yöt nukutaan pääasiassa yhden syötön taktiikalla, välillä kahden. Käydään nukkumaan illalla noin kymmenen aikaan ja heräillään aamulla kahdeksan maissa. Päiviin mahtuu patit pidemmät unet ja jotkut pikkutorkut. Yöt minimies on aina nukkunut kainalossa, eikä yhtää  iltaisin jää yksin nukkumaa. Päivisin unet maistuu parhaiten ulkona vaunuissa tai autossa, jos ollaan reissussa.

Sellainen meidän minimies. 

Onko muita nelikuisia ruudun takana?--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.