Vauvakutsuilla

Järjestettiin esikoistaan odottavalle ystävälleni taannoin vauvakutsut. Vauvakutsut on ehdottomasti lempparijuhliani nykyään - sellaiset huolettoman brunssin tyylillä järjestetyt kutsut on kiva yllätys odottavalle äidille ja kivaa yhdessäoloa ystävien kanssa. Nytkin oli ihana kevätpäivä ja autuaan tietämätön ystäväni yllättyi tullessaan hoitamaan siskonsa tyttöä ja löytäessään lapsen sijaan paikalta kasan ystäviä. 

Vietettiin kiva päivä, ensin yhdessä valmistellen ja sitten yhdessä juhlien. Leikittiin vähän jotain vauvaleikkejä ja kisailtiin tietovisassa, mutta pääasiassa vaan nautiskeltiin herkkuja ja toistemme seuraa.  Koottiin odottavalle äidille kirjanen, jossa oli kuvat kaikista kutsuvieraista tulevan äidin kanssa ja johon kirjattiin vinkkejä vanhemmuuteen, sekä ajatuksia vauvalle. 

SuomiLove kortti

Babyshower

Babyshower

Babyshower


Kokosin kutsuille vaippakakun - ihan uusi lempiharrastukseni muuten! Kokosin vaippakakkuun vähän juttuja äidille sekä tietenkin pientä kivaa vauvalle. Vaippakakun sisällä tukena oli rullalla aikakauslehti, jota äiti voi lueskella. Vaipat rullailin yksitellen ja kiinnitin kuminauhalla, vaikka kuulemma näin tehdyn kakun purkaminen on melkoinen operaatio. Lisäksi kakusta löytyi suklaata, pieni helistin vauvalle, tuttinauha ja tutti, vähän pesuaineita vauvalle, Luklabelin Muistojen kortit, kolme kaunista harsoa sekä Huono äiti -kirja. Lisäksi hommattiin yhteisesti lahjaksi lahjakortti vauvakuvaukseen. 


Petit toy rainbow

Nyt tämä pieni vauva, jota keväisenä päivänä juhlittiin, on jo syntynyt. On parasta, kun ystäville syntyy lapsia ja meidän kaveriporukassa on kyllä sellainen vauvabuumi meneillään! 

Onko sinulle järjestetty vauvakutsut? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. Bet365 inks deal for sports betting in Indian market - KTM
    The 양주 출장마사지 Bet365 inks agreement with the Indian Gaming Authority 전라북도 출장안마 (IGA) 서귀포 출장마사지 has seen a 이천 출장마사지 large increase in Indian betting activity and the 원주 출장안마 latest

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.