Kesäsuunnitelmia

Meidän neidit jäivät viime viikolla neljän kuukauden kesälomalle päivähoidosta ja ollaankin suunniteltu kesälle kaikenlaista kivaa. Tällä hetkellä tytöt ovat mummon ja vaarin kanssa mökillä, mikä on todella kummallista ja isämiehen kanssa täällä kotona mietitään, että onpa kovin hiljaista. Mutta neidit nauttii ainakin puheluiden perusteella olostaan ja siitä, että saavat mummon ja vaarin jakamattoman huomion osakseen. Onneksi he kotiutuvat jo ylihuomenna, ikävä alkaa olla kova. 

Me ollaan tyttöjen neljän kuukauden lomasta viimeiset kaksi kuukautta kodittomia, kun meidän kodin valtaa remonttimiehet. Vähän hirvittää tuo loppukesä ja se, miten pärjäillään toisten nurkissa, mutta täytyy uskoa ja toivoa, että sujuu hyvin. Vietetään tuolloin aikaa Jyväskylässä mummolassa sekä meidän kahdella kesäpaikalla, Tampereella ja Leppävirralla. Mutta ensin nautitaan pari kuukautta kesäisestä Helsingistä ja muusta Suomesta.

Meidän kesän bucket listillä on..

.. vierailu Haagan alppiruusupuistossa. Tuo satumainen paikka alkaa olla pikkuhiljaa täydessä kukoistuksessa ja me taidetaan suunnata sinne jo heti perjantaina.

.. käynti Kiasmassa. Kiasman pörröinen Nervescape installaatio on ollut käyntilistalla jo koko kevään, mutta ei olla päästy sinne asti. Kesän aikana ehdottomasti sinne suunnataan.

.. Luonnontieteellinen museo löytyy myös vierailulistalta kuten myös Heureka ja mahdollisina sadepäivinä muut museot. 

.. Suomenlinna ja Vallisaari jäivät viime vuonna kokematta, joten tänä vuonna suunnataan näihin.

.. Oodi on meillä vieläkin näkemättä ja se täytyy korjata kesän aikana. Muutenkin ajatuksena on vierailla useammin kirjastossa.

.. Linnanmäelle mennään seikkailemaan ainakin kerran. Tytöille löytyy kivasti ilmaislaitteita ja kun alueelle pääsee myös ilmaiseksi, niin siellä on kiva viettää päivä jos toinenkin.

.. Tallinnaan suunnataan heti ensi viikolla pariksi päiväksi. Mummi ja vaari lähtee meidän mukaan ja tarkoituksena on vain hengailla ja nautiskella.

.. Muumimaailmaa ollaan odotettu talven käynnistä asti. Tänä kesänä otetaan ehdottomasti kahden päivän liput ja nautitaan koko rahan edestä. 

.. Porista ollaan varattu pariksi yöksi hotelli isämiehen loman alkuun. Yyterin hiekat täytyy kokea ja ajatuksena on ajella myös Raumalla käymään.

.. Tukholman risteilylle tytöt odottavat kovasti pääsevänsä myös, onhan se muodostunut jo kesäperinteeksi. 


Paljon on kaikenlaista suunnitteilla ja saa nähdä, mitkä toteutuu. Isämies on suurimman osan kesästä töissä, mutta viikon loma ja vapaa päiviä hänelläkin sentään on. Me aiotaan kotona ollessa pakata aamuisin eväät mukaan ja viettää koko päivä reissussa - joko puistoissa ja saarilla kierrellen tai sitten jossain mainitsemistani paikoista vieraillen. Tytöt on mainiossa iässä, mutta tuo uhma on meillä aikamoista joten senkin ehdoilla mennään. Aiotaan myös nauttia kaikista meidän ihanista ystävistä ja viettää mahdollisimman monen kanssa aikaa. Aiotaan syödä vähän liikaa mansikoita ja herneitä ja leipoa mansikkakakkua ja poimia mustikoita. Itse haaveilen, että ehtisin myös maata laiturinnokassa ja lukea kirjaa.  

Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut


1 kommentti

  1. Tuo Haagan alppiruusupuisto on kyllä hieno ja todella kesyjä oravia siellä myös. Itse ajattelin mennä ensi kesänä Vallisaareen, kun ei ole tullut siellä vielä käytyä. Aika moni muukin saari on vielä käymättä. https://www.aarresaaret.fi/vallisaari/

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.