Kana(ton)wokki

Tässä meidän perheen aikuisväen yksi tämän hetkinen suosikkiruoka. Tytötkin tätä syövät, mutta mikään heidän suosikkinsa tämä ei ole. Minä tykkään tätä kokata, koska wokkia on nopea tehdä muun lomassa ja tälläiseen ruokaan löytyy kaapista aineksia aina. Minä teen tämän nykyään lähes aina noista Hälsans Köketin soijasuikaleista, joita löytyy pakastimesta koko ajan. Kasvisruokaa, joka maistuu kaikille - eikä kukaan edes huomaa, että ruoassa onkin soijasuikaleita kanan sijaan. 



Kana(ton)wokki

1 iso punasipuli
1 makea suippopaprika
1 valkosipuli (yksikyntinen)
2 porkkanaa
kourallinen pakastepapuja
kourallinen cashewpähkinöitä

1 rkl soijakastiketta
1 rkl chilikastiketta
2 rkl vettä

300 g maustamattomia kanasuikaleita TAI 1 pkt Hälsans Kök soijasuikaleita
tummaa siirappia
chilijauhetta
paprikajauhetta
suolaa
mustapippuria

2 pkt pikanuudeleita tai 100 g muita nuudeleita

Suikaloi sipulit, paprikat ja porkkanat sekä silppua valkosipuli. Paista ja mausta kana- tai soijasuikaleet wokkipannussa ja siirrä sivuun odottamaan. Kypsennä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, kaada vesi pois ja jätä sivuun. 

Kuumenna wokkipannussa hieman öljyä ja wokkaa sipuleita ja paprikoita muutama minuutti. Lisää joukkoon porkkanat sekä pavut ja anna paistua hetki. Lisää vielä cashewpähkinät, paistetut kanat ja kypsät nuudelit. Sekoita soija- ja chilikastike veteen ja lisää seos wokkiin. Anna paistua vielä hetki. 

Tarjoile sitruunalohkojen kanssa. 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.