Barbie -näyttely ja kesäpäivä kaupungilla

Kansallismuseossa on vielä elokuun 26. päivään asti esillä Barbie -näyttely, jonka tsekkaaminen oli meidän kesän suunnitelmissa. Viime viikolla neitien toipuessa piti kehittää jotain rauhallista tekemistä ja suunnattiinkin neiti B:n toisen kummitädin kanssa museon rauhaan ja viileyteen. Rauhasta ei kyllä ollut tietoakaan, vaan moni muukin oli saanut päähänsä tulla näyttelyä katsomaan, mutta ei se kovin haitannut. Meidän neitien mielenkiinto ei vielä ihan riittänyt näyttelyyn niin paljon, että itse olisin saanut otettua näyttelystä kaiken irti, mutta oli se silti hieno ja kannattava käynti. 

Jos suuntaat paikalle pikkuväen kanssa, kannattaa napata kassan luota mukaan näyttelybarbit - niiden avulla meidänkin neidit ehkä olisivat jaksaneet keskittyä hieman paremmin. Näyttelyn jälkeen tytöt saivat valita museon kaupasta ihkaensimmäiset Barbinsa ja niillä onkin kotona leikitty innokkaasti. Suunnattiin näyttelyn jälkeen Espan puistoon piknik -lounaalle. Haettiin S-marketin salaattibaarista eväät ja nautiskeltiin herkullinen lounas puistossa puiden katveessa. Siitä tallusteltiin satamaa kohti jätskille ja ihmeteltiin matkalla suihkulähdettä - tämä taisi olla tyttöjen mielestä päivän paras juttu, koska siitä on puhuttu paljon vielä kotonakin. 
Meillä oli ihan huisin kiva kesäpäivä hengaillen ja vaikka vähän ilmassa oli kiukkua sekä uhmaa, niin kaikki selvittiin kotiin täyspäisinä. Parasta tässä kesässä on ollut se, että tytöt ovat tuossa mainiossa iässä - heidän kanssaan on helppo tehdä asioita ja lähteä retkille ja he ymmärtävätkin jo eri tavalla kuin esimerkiksi vuosi sitten.

Oletteko te jo käyneet tsekkaamassa Barbie -näyttelyn?

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.