Lapsimessuilla

Yhteistyössä Messukeskus

Me ollaan kotona ja arki yrittää ottaa otteensa. On aika kivaa olla kotona, mutta ikävä Gambiaan on myös kova. Ikävää helpottaa vähän se, että meillä on paljon kaikenlaista kivaa suunnitteilla tuleville viikoille. Ensimmäinen kiva juttu on jo tänä viikonloppuna - nimittäin Lapsimessut. 

Suunnattiin aamulla minimiehen kanssa kaksistaan tsekkaamaan messujen tarjontaa. Kamalasti taas oli porukkaa ja kamalasti kaikkea tutkittavaa. Kierreltiin tänään tarjontaa melko pintapuolisesti ja huomenna suunnataan paikalle koko perheen voimin. 

Meidän Lapsimessu tärpit tän päivän perusteella ;

 -Avaroomilta saa messutarjouksena -15 % tilauksista. Itse tilaan vihdoin tytöille tarvittavat päiväpeitot.

- For Minis & Mommies tarjoaa tossuja 30 e pari ja lisäksi pääsee testaamaan uusia Nukukuun muovailuvahoja, jotka ainakin omaan käteen tuntui aika kivoilta. 

- Valkamalla oli hyviä tarjouksia ja kesäksi ihania uusia värejä vaatteissa. 

- Luklabelin pisteellä voi askarrella itselleen naamion ja ostaa kesäksi ihanat kylpytakit lapsille.

- Papulla julkaistiin uutuuksia ja meille tarttui mukaan minimiehelle vähän uusia vaatteita sekä itsellenikin ihana uusi tunika. Papun lastenvaatteet on ihan meidän lemppareita kestävyydessä ja sopivuudessa.

- Mainiolla tuli ihana uusi pandamekko sekä kankaita ja tietty kaikki muut kevään ihanuudet sekä vanhojen mallistojen aarteita.

Luklabel

Nukukuu

For Minis & MOmmies


Papu design

Huomenna aiotaan tutkailla, josko löydettäisiin tytöille pyörät ja mennään toki myös katsomaan ELMAn eläimiä. Isämies varmasti pyörii OutletExpon puolella ja tytöt riehuvat leikkialueilla. 

 --

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Tsekkaa myös Perhekuplan Facebook ja kotisivut

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.