Syksyistä sisustusinspiraatiota Habitare -messuilta

Yhteistyössä Messukeskus


Minulla on valtava sisustuskuume. Ehkä osittain ainakin siksi, että tämän hetkinen koti on vaan väliaikainen ja odotan jo kovasti että päästään takaisin omaan kotiin ja pääsen sisustamaan uutta keittiötä sekä kylpyhuonetta. Ideoita on valtavasti ja käytiin tänään lasten kanssa hakemassa vähän lisää inspiraatiota Messukeskuksen valloittaneilta Habitare-messuilta.

Me päästiin bloggaajapassin ansiosta messuille vähän ennen kuin ne aukenivat yleisölle, joten siellä oli alkuun kivan väljää kierrellä. Valtavan paljon osastoja ja valtavan paljon inspiraatiota. Me viihdyttiin K-Raudan pisteellä vähän askartelemassa, huonekaluliikkeiden pisteillä testailtiin sohvia ja HabiKids alueella leikittiin pitkä tovi. Varsinkin tuo HabiKids oli lasten mieleen ja siinä vieressä oli sopivasti pienien liikkeiden ständejä, joissa ehdin kierrellä kun isommat leikki. 















Minä kyllä nautin messuilla käymisestä ja niin tuntuu nauttivan tytötkin. Tosin vielä taisi olla tuoreessa muistissa kevään Lapsimessut kun tyttöjen odotukset olivat tekemisen suhteen melko korkealla. Kaipailtiin FMAMin ponnariaskartelua Lapsimessuilta ja Eckerö Linen merenneitoa Matkamessuilta. Olisi ollut kiva tälläkin kertaa tutustua messuihin useampana päivänä - olisin erityisesti nauttinut messuilusta yksin ilman lapsia, mutta ehkä taas ensi kerralla. 


--


Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa

Ei kommentteja

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.