Syyslomailua mummolassa

Meidän perheen syksyn reissut Tallinnaan ja Kolille peruuntuivat minun sairastamiseni vuoksi, mutta onneksi päästiin lopulta viettämään edes pientä syyslomaa Jyväskylän mummolaan. Meidän syyslomaviikko alkoi ihanasti jo Helsingissä viikonlopun rentoilulla ja yhdessäololla. On ihanaa kun muutamana päivänä on jopa aurinko pilkistänyt pilvien raosta ja saanut maailman näyttämään taas vähän vähemmän harmaalta. Vietettiin viikonloppuna paljon aikaa ulkona touhuillen, haravoitiin pihaa ja riehuttiin lehtikasoissa. Käytiin koko perhe ulkona syömässä ja tytöt pääsivät eka kertaa ikinä lelukauppaan ostoksille. Molemmat saivat valita yhden lelueläimen itselleen ja molempien valinta oli hevonen - neiti A kertoi kotimatkalla, että uuden hevosen nimi on 'ystävä' ja äitin sydän saattoi vähän sulaa hellyydestä. Uudet ystävät ovatkin olleet mukana menossa sen jälkeen koko ajan. 

Mummolassa ollaan jatkettu rentoilua ja keskitytty viettämään laatuaikaa mummon ja vaarin kanssa leikkien. Neiti A:n kanssa käytiin moikkaamassa tämän kummitätiä kun taas neiti B pääsi mukaan kahvihetkelle ystävän kanssa - tarkoituksena tarjota tytöille paljon kaivattua kahdenkeskistäkin aikaa välillä, se tuppaa joskus unohtumaan. 

Me täällä rentoillaan ja yritän aktivoitua naputtelemaan juttuja tännekin vähän enemmän. Blogi tuppaa aina olemaan se ensimmäinen paikka mikä hiljenee, kun muu arki vie mennessään - paljon on ollut mielessä koko blogin tulevaisuus, mutta en ole vielä toistaiseksi valmis luopumaan rakkaasta harrastuksesta. Malttakaa siis, vaikka vähän olisi hiljaisempaakin, täällä ollaan edelleen! Vietetäänkö teillä syyslomaa? 

--

Seuraathan jo Facebookissa ja Instagramissa


Tsekkaa myös Mammalandian Facebook ja kotisivut

1 kommentti

  1. Ihanaa syyslomaa sinne teille! On ihan ok ottaa taukoja blogimaailmasta välillä - täällä me vielä ollaan.. <3

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit! You just made my day a bit better.